Τρίτη, Μαΐου 28

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είμαι πολú όμορφη για να δουλεúω. Δεν είμαι τρελń να ξuπνάω τo πρωί για δοuλεıά. Ευχαριστώ το Θεό που με έκανε όμορφη»

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είμαι πολú όμορφη για να δουλεúω. Δεν είμαι τρελń να ξuπνάω τo πρωί για δοuλεıά. Ευχαριστώ το Θεό που με  έκανε όμορφη»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κρατά επικοινωνία με τους θαυμαστές της, ενώ σχεδόν καθημερινά απαντά στις ερωτήσεις που της κάνουν για την προσωπική της ζωή.

Το πρώην μοντέλο και πλέον σταρ του Only Fans, το βράδυ της Τετάρτης,  απάντησε σε ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram,

όπου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το τι δουλειά κάνει η ίδια.

Οι απαντήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στους θαυμαστές της

Χωρίς να διστάσει απάντησε πως δεν εργάζεται, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ όμορφη για να δουλεύω… Δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι τρελή/ηλίθια να ξυπνάω το πρωί για δουλειά. Ευχαριστώ το Θεό για την ομορφιά που μου έδωσε και αράζω σπίτι μου. Άσε τους άλλους να δουλεύουν. Ούτε καριέρες με ενδιαφέρουν, ούτε τίποτα. Απλά να κοιμάμαι».
«Απορώ πόσο κουτσομπόληδες είναι οι άνθρωποι στην Ελλάδα! Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού» – Ξεσπάθωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Ξεσπάθωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου όπου έχει επιλέξει να επικοινωνεί με τους ακολούθους της στα social media, κυρίως μέσω Instagram stories

Σε ένα από αυτά, το μοντέλο δέχτηκε πολλές ερωτήσεις αλλά και μηνύματα θαυμασμού από φαν της. Ένας από αυτούς της έγραψε: «Τζούλια είσαι το ομορφότερο μοντέλο στην ελληνική ιστορία». Τότε η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε: «Χαχαχαχα δεν νομίζω. Θεωρώ ότι η ομορφιά μου είναι υπερεκτιμημένη».

«Απορώ πόσο κουτσομπόληδες είναι οι άνθρωποι στην Ελλάδα! Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού»

Ακόμη, δέχτηκε μερικές ερωτήσεις για τον πατέρα της μικρής Πάρις, λίγο αφού αποκάλυψε και το επίθετό του πριν μερικές μέρες. Όπως έγραψε «Είναι Έλληνας και στην καταγωγή Ρωσσοπόντιος. Μένει στην Αυστρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .