Κυριακή, Μαΐου 12

«Η υποχρεωτικότητα ήταν το πρόβλημα! Είχαμε παρενέργειες»: Χαμός με Παγώνη, vid

«Τότε λέγατε δεν υπάρχουν. Σε θυμάμαι πάρα πολύ καλά».

Καλεσμένη στο στούντιο του Mega βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την απόσυρση του εμβολίου κατά του covid από την Astra Zeneca.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο εμβόλιο δόθηκε σε χιλιάδες κόσμου κατά τους πρώτους μήνες

κυκλοφορίας του.

Όπως είναι λογικό αυτό από μόνο του έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία.

Παρά το ότι η κα Παγώνη είπε ότι «καλώς αποσύρθηκε το εμβόλιο», επέμεινε ότι εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε άλλη επιλογή και πως το συγκεκριμένο σκεύασμα ήταν το μοναδικό «όπλο» που είχαν οι άνθρωποι κατά του ιού.

Ωστόσο οι αντιδράσεις από το πάνελ ήταν μεγάλες:

«Είχαμε όμως παρενέργειες από τα εμβόλια. Η υποχρεωτικότητα ήταν το πρόβλημα. Όταν υποχρεώνεις τον άλλον να κάνει κάτι και δεν υποχρεώνεις τον άλλον να πάει να κάνει το εμβόλιο και παθαίνει θρόμβωση, σε αυτόν τι λέμε; Ότι δεν μας νοιάζει;»

«Η αλήθεια είναι ότι με τις θρομβώσεις είχατε αιφνιδιαστεί και δεν μπορούσατε να το διαχειριστείτε. Είχαν πεθάνει τρεις γυναίκες και εκατό άτομα είχαν θρομβώσεις. Εσείς μας τα παρουσιάζετε όλα καλά! Ένα λάθος πείτε μας ότι έγινε! Αν γυρνούσαμε δηλαδή τον χρόνο πίσω πάλι τα ίδια θα κάναμε;»:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .