Κυριακή, Ιουνίου 9

Όχι κόμματα εξουσίας που μας έκλεψαν, μας φτώχυναν, μας ξεπούλησαν για 100 χρόνια σε ξένες εχθρικές δυνάμεις ,φυσικά με τα αργύρια της προδοσίας !

 ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !


Βγήκε στη γύρα ο Μητσοτάκης λόγω εκλογών για να διαφημίσει την πολιτική που άσκησε εις βάρος του Έλληνα πολίτη, για τα χρόνια που κυβέρνησε χωρίς ίχνος μετάνοιας ή ντροπής. Δεν άφησε πρωινάδικα, δεν άφησε μεσημβρινά, δεν άφησε βραδινά, πήρε σβάρνα όλα τα κανάλια με ψέματα και δικαιολογίες. Η πολιτική που ασκεί ως κυβέρνηση είναι να κάνει τους πλούσιους ακόμα πιο πλούσιους και τους φτωχούς ακόμα πιο φτωχούς. Ακρίβεια, όλα τα είδη πρώτης ανάγκης στα ύψη.  Δεν μειώνει τον ΦΠΑ όπως  έχουν ήδη εφαρμόσει άλλα κράτη και μειώθηκαν οι τιμές. Στην Ελλάδα με μισθούς πείνας και συντάξεις ψίχουλα, έχουμε τις πιο υψηλές τιμές στα είδη  τροφίμων εν συγκρίσει με κράτη που οι μισθοί τους είναι 5πλασιοι από τους δικούς μας. Στο θέμα στέγης που αφορά σχεδόν όλους τους πολίτες, δεν έδωσε καμιά λύση.  Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε στην Ελλάδα, κάτι σάπια διαμερίσματα του '60 και του '70 σε τιμές μεζονέτας . Η κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αλλάξει την κατάσταση. Θα μπορούσε να βάλει φρένο στη  olden Visa, και να βάλει όρους στα Airbnb και τότε οι παράλογες  τιμές που ζητά το κάθε βίσμα που βρέθηκε στο δημόσιο που με το εφάπαξ αγόρασε 2 και 3 ακίνητα θα είχαν μια προσβάσιμη τιμή. Καμιά λύση δεν έδωσε  στα προβλήματα του Έλληνα πολίτη ο Μητσοτάκης. Οι συντάξεις χηρείας έμειναν κουτσερωμένες από τα Μνημόνια δεν έκανε αύξηση όλα αυτά τα χρόνια ούτε ένα ευρώ,  συντάξεις με δουλεμένα ένσημα και όχι συντάξεις γήρατος που δίνουν σε αλλοδαπούς χωρίς ούτε ένα ένσημο. Επίσης δεν μας είπε ο Μητσοτάκης για τον αναγκασμό των ψευτοεμβολίων, γιατί μόνο εμβόλια που δεν ήταν,  έβαζε πρόστιμα σε συνταξιούχους ανεβολίαστους, και απαγορεύσεις παντού για 3 ολόκληρα χρόνια . Και αυτοί που έχασαν τη ζωή τους ; Άνθρωποι που τους ανάγκασε με τους νόμους του να εμβολιαστούν και τώρα αντιμετωπίζουν σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων τώρα τι έχει να πει ο κ. Μητσοτάκης; 

 Οι ψηφοφόροι να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους και να ψηφίσουν μικρά κόμματα. Όχι κόμματα εξουσίας που μας έκλεψαν, μας φτώχυναν, μας ξεπούλησαν για 100 χρόνια σε ξένες εχθρικές δυνάμεις ,φυσικά με τα αργύρια της προδοσίας !

Μαυρίστε τους πολιτικούς προδότες που τα πήραν χοντρά για να ζήσουν 10 γενιές  τους, και μας αιχμαλώτισαν για 100 χρόνια ! Στο χέρι σου είναι Έλληνα να ξεφορτωθείς τις οικογενειοκρατίες Μπούληδες και Κούληδες 70 χρόνια σε ροφούν το αίμα σου 2-3 οικογένειες. ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΝΙΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !

 Μαρίζα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .