Κυριακή, Ιουνίου 9

Ο Μεϊμαράκης «ισοπέδωσε» Αυτιά και Μελέτη!

Δεν χρειάζονται φιγουρατζήδες στο Ευρωκοινοβούλιο είναι άχρηστοι

Μετά το μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου που «γκρέμισε» το «γαλάζιο» αφήγημα για την ακρίβεια, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «κάρφωσε» και τις επιλογές του Πρωθυπουργού για το ευρωψηφοδέλτιο

Μιλώντας στο KontraNews για την ατζέντα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προχώρησε σε μια… φωτογραφική «ισοπέδωση» (σ.σ. χωρίς να τους κατονομάσει) του Γιώργου Αυτιά και της Ελεονόρας Μελέτη, τους οποίους ο Πρωθυπουργός συμπεριέλαβε μετά δόξης και τιμής στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η ατζέντα είναι συγκεκριμένη. Είναι η πράσινη ανάπτυξη και πώς θα προχωρήσουμε σε αυτήν, που με τον πόλεμο πρέπει να επανεξετάσουμε κάποια βήματα αν θα πάνε πιο ήπια ή πιο γρήγορα, είναι ο αμυντικός βραχίονας λόγω πολέμου, είναι η κοινή αγροτική πολιτική, είναι το προσφυγικό πώς θα το συζητήσουμε και πάλι, είναι τα ρομποτικά και η τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή είναι η ατζέντα. Όλα αυτά τα άλλα που ακούω διάφορους συναδέλφους εδώ υποψήφιους να συζητάνε ‘εγώ θα πάω να λέω για τα κοινωνικά θέματα’, ο ένας λέει ‘εγώ θα  λέω για τις συντάξεις’, ο άλλος θα λέει άλλα, δεν τα υποτιμώ, αλλά δεν είναι μέσα στο πλαίσιο της συζήτησης. Κι εκεί (σ.σ. Ευρωκοινοβούλιο) αν είσαι εκτός θέματος σου λένε μια φορά ‘είστε εκτός θέματος’ και τη δεύτερη σου κλείνουν το μικρόφωνο».

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν αυτός που δήλωνε ότι στην Ευρώπη θα μιλά για τις συντάξεις και η Ελεονόρα Μελέτη ότι θα ασχολείται με θέματα κοινωνικά. Ο… οδοστρωτήρας Μεϊμαράκης «γκάζωσε» στο παρά ένα της ευρωκάλπης…

Πάντως, για το χθεσινό «χαστούκι» που έριξε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το κατά τα άλλα λαλίστατο Μέγαρο Μαξίμου, επέλεξε τη σιωπή αποφεύγοντας να απαντήσει ή να σχολιάσει.


Είπε χαρακτηριστικά:

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν αυτός που δήλωνε ότι στην Ευρώπη θα μιλά για τις συντάξεις και η Ελεονόρα Μελέτη ότι θα ασχολείται με θέματα κοινωνικά. Ο… οδοστρωτήρας Μεϊμαράκης «γκάζωσε» στο παρά ένα της ευρωκάλπης….

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .