Κυριακή, Ιουνίου 9

Σύμη: Συγκλονίζει ο άνδρας που εντόπισε νεκρό τον Μάικλ Μόσλεϊ – «Μου είπαν να πάω να ρίξω μία ματιά»

 Ο Βρετανός εντοπίστηκε νεκρός εντοπίστηκε έπειτα από 5 ημέρες αγωνίας

Σύμη: Συγκλονίζει ο άνδρας που εντόπισε νεκρό τον Μάικλ Μόσλεϊ – «Μου είπαν να πάω να ρίξω μία ματιά»
Ο Ηλίας Τσαβαρής, ο άνδρας που εντόπισε νεκρό τον παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να ρίξω μία ματιά. Πήγα και μύριζε πολύ, γυάλιζε και το ρολόι του και όταν πλησίασα τον είδα».

Ο Βρετανός εντοπίστηκε νεκρός εντοπίστηκε έπειτα από 5 ημέρες αγωνίας δίπλα σε φράχτη κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να ρίξω μία ματιά. Πήγα και μύριζε πολύ, γυάλιζε και το ρολόι του και όταν πλησίασα τον είδα. Κάθε μέρα περνούσαν ελικόπτερα.

Πίσω από τον φράχτη, έχει ένα μικρό στενάκι. Με πήρε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να πάω να τσεκάρω προς τα εκεί. Χθες όλη μέρα πετούσε ελικόπτερο στο σημείο.


Πέρα από τη μυρωδιά, είδα το ρολόι και πλησίασα. Αν πήγε από αυτό το σημείο, κακώς πήγε, είναι δύσκολο κομμάτι εκεί. Ή μπήκε από την παραλία, γιατί δεν τον έχει πιάσει η κάμερα από το μαγαζί. Είναι περίπου 4-5 χλμ. από το σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .