Παρασκευή, Ιουνίου 14

ΤΟΥΣ “ΤΣΟΥΖΕΙ” Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ! «Αντίποινα» της ΕΕ στην κυβέρνηση Ορμπάν – 200 εκατ. ευρώ πρόστιμο γιατί προστατεύει τα σύνορα της πατρίδας του

 Η  Ε.Ε θέλει κοπάδια τους ανθρώπους σκορπισμένοι παντού χωρίς πατρίδα, χωρίς σύνορα, χωρίς ήθη και έθιμα, χωρίς πιστεύω, και χωρίς φύλλα άντρας-γυναίκα , δηλαδή μια παγκόσμια ζούγκλα!

Victor-Orban

Βίκτορ Όρμπαν:«Φαίνεται ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι πιο σημαντικοί για τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών από τους Ευρωπαίους πολίτες τους»,

 Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επέβαλε στην Ουγγαρία πρόστιμο 200 εκατομμυρίων ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας της ΕΕ σχετικά με το άσυλο και για την αποτυχία εφαρμογής μιας

προηγούμενης σχετικής απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είχε αποφανθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020 ότι η Ουγγαρία δεν συμμορφωνόταν με τους κανόνες του ευρωπαϊκού μπλοκ να δέχεται κάθε καρυδιάς καρύδι ανοιχτά σύνορα, και καλή μεταχείριση παράνομων μεταναστών, εφαρμόζοντας κρατήσεις σε όλους τους αιτούντες άσυλο, κι αυτός έκανε απελάσεις προτού μπορέσουν να ασκήσουν έφεση για την απόρριψη των αιτήσεών τους.

Τότε το δικαστήριο είχε εκδώσει απόφαση με την οποία καλούσε τη Βουδαπέστη να προχωρήσει στις σχετικές αλλαγές των πολιτικών της.

Ωστόσο ο Βίκτορ Όρμπαν αγνόησε τη δικαστική εντολή με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να σημειώνει στη νέα του απόφαση πως «σκόπιμα αποφεύγει να εφαρμόζει την κοινή πολιτική της ΕΕ».

«Η αδράνεια της Βουδαπέστης αποτελεί μια άνευ προηγουμένου και εξαιρετικά σοβαρή παραβίαση του δικαίου της ΕΕ», ανέφερε το δικαστήριο, δηλαδή τη σαλαμοποίηση των εθνών!

Σημειώνεται πως μαζί με το πρόστιμο των 200 εκατομμυρίων ευρώ, στην Ουγγαρία επιβάλλεται και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ για κάθε ημέρα που δεν συμμορφώνεται με την απόφαση του δικαστηρίου.

Εάν η Βουδαπέστη αρνηθεί να πληρώσει τα πρόστιμα, αυτά μπορούν να αφαιρεθούν από το μερίδιό της στον προϋπολογισμό της ΕΕ , όπως συνέβη με την Πολωνία.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, αντιδρώντας, χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου «εξωφρενική και απαράδεκτη».

«Φαίνεται ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι πιο σημαντικοί για τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών από τους Ευρωπαίους πολίτες τους», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .