Τρίτη, Ιουνίου 4

"Μοιραίοι" θεατές της συντριβής μας--Άρθρο 23 Σεπτεμβρίου 2011

Γράφει: η Μαρίζα Τσιτμή

Μέρα με τη μέρα η Ελλάδα πεθαίνει .
Ζούμε στιγμές  ιστορικές  . Στιγμές ενός στημένου οικονομικού πολέμου.Είμαστε στη τελευταία πράξη ενός καλά οργανωμένου εγκλήματος που είχαν σχεδιάσει  εδώ και χρόνια οι εχθροί του έθνους μας, και περίμεναν να βρεθεί ο μεγάλος Εφιάλτης της Ελλάδας για να εκτελέσουν το σατανικό σχέδιό τους , που δεν είναι άλλο από τον αφανισμό της φυλής μας. Ο Εθνικός προδότης βρέθηκε, και ανάλαβε εργολαβικά το ξεκλήρισμα του ελληνικού στοιχείου.

 Η νεότερη Ιστορία της Ελλάδας θα γράφει  για έναν πρωτοφανή σιωπηλό πόλεμο, για ένα βρώμικο πόλεμο που καταδικάζει ένα ολόκληρο λαό σε μια γενικευμένη

δυστυχία και εξαθλίωση.  για ένα έγκλημα που συντελείται υπό την υποπτεία ενός άθλιου κατασκευάσματος που φέρει το όνομα Γ. Α. Παπανδρέου. Οι Ιστορικοί του μέλλοντος θα  αναφέρουν το όνομα του ως τον μεγαλύτερο εγκληματία και εξολοθρευτή του ελληνικού Έθνους!
 Οδηγούμαστε πλέον με μαθηματική ακρίβεια προς  την ολοκληρωτική καταστροφή...
Ένας  λαός  χιλιάδων χρόνων ιστορίας, ένα ένδοξο έθνος  με μια τέτοια κληρονομιά εθνικών ηρώων χάνεται! Και εμείς τι κάνουμε αδέρφια Έλληνες;   ΤΙΠΟΤΑ!
Φανήκαμε δειλοί, άβουλοι και ανάξιοι να φέρουμε αυτό το βαρύ  όνομα- Έλληνας!

Δειλοί και  ανάξιοι  μιας επανάστασης, δειλοί  και ανίκανοι να εξεγερθούμε ως Έλληνες και να στείλουμε στο διάολο τον Εφιάλτη  Παπανδρέου μαζί με το άθλιο σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης.

Ένας πληθυσμός 11 εκατομμυρίων Ελλήνων, απλώς στέκει και παρακολουθεί απαθέστατα την εξόντωση του από μια ομάδα αρπακτικών μιας παγκόσμιας Μαφίας, κι όλα αυτά με τη βοήθεια  ενός εθνικού προδότη, ενός Εφιάλτη με τη βοήθεια του Γ.Α. Παπανδρέου.  Που είχε τη τόλμη με τις πλάτες των εχθρών μας, να εφαρμόσει  πολιτικές  που δε θα αποτολμούσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός  να εφαρμόσει.
Σ ‘αυτή την εξαφάνιση της ελληνικής φυλής, σ ‘αυτό το απεχθές έγκλημα σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας, συμβάλλουν με την ηχηρή σιωπή τους όλοι: Έλληνες των γραμμάτων και  τεχνών, Έλληνες του καλλιτεχνικού χώρου, ανώτατοι Δικαστικοί και νομικοί της χώρας μας, καθώς  και η κεφαλή της εκκλησίας μας. Αλήθεια που είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας, τον άκουσε κανείς ;
Όλοι αυτοί οι κύριοι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως ο παγκοσμίως  γνωστός μουσικοσυνθέτης  και μεγάλος πατριώτης Μίκης Θεοδωράκης που έχει ιδρύσει την "κίνηση ανεξάρτητων πολιτών", κανένας άλλος δεν ακούγεται. Μια παγερή εκκωφαντική σιγή πλανάται παντού...
σιγή=συναίνεση =συνενοχή!
Τόσοι  καλλιτέχνες που έχει η χώρας μας που είναι; Γιατί σιωπούν; Μήπως γιατί είναι μπουκωμένοι από τη χούντα του ΓΑΠ και γι’ αυτό δεν μπορούν να μιλήσουν;
Όπως ο Νταλάρας που ενδιάμεσα της μεγάλης μάσας πέταξε αυτό το κωμικοτραγικό ότι το Αιγαίο ανήκει στα...ψάρια; Ε  ρε, τι κάνει το χρήμα μέχρι πίστη και εθνικότητες αλλάζει σε μερικούς- μερικούς. Ντροπή σας κύριε Νταλάρα!
Εκτός  μερικών χιλιάδων Ελλήνων  εξεγερμένων που κάναμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να ανατρέψουμε τη ξενόφερτη χούντα του ελεεινού προδότη  Παπανδρέου όλοι  οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες πρέπει να ντρέπεστε για την κατάντια σας!
ο  μεγάλος πληθυσμός των Ελλήνων σιωπά ενοχικά...γιατί άραγε;
Που είναι οι κεφαλές του κάθε τομέα αυτής της χώρας για να προστατέψουν τον λαό και την Πατρίδα; Και γιατί σιωπούν τώρα που η Ελλάδα και ο λαός τους χρειάζεται;
Ντροπή στους καλλιτέχνες της Ελλάδας !
Ντροπή στους Έλληνες των γραμμάτων και των τεχνών !
Ντροπή στους Έλληνες Δικαστές! Και πιο μεγάλη ντροπή στον Αρχιεπίσκοπο της εκκλησίας που όφειλε να είναι δίπλα στον λεηλατημένο λαό, και αντί αυτού είναι μαζί με τον δικτάτορα Παπανδρέου. Γίνατε συνέταιρος του τυραννικού καθεστώτος. Ντροπή σας κύριε Ιερώνυμε!
Ντροπή στους Έλληνες πολίτες-βολεμένους, στο σάπιο σύστημα που βλέπουν μόνο το σήμερα και αδιαφορούν για το αύριο προδίδοντας ιδανικά πίστη και  πατρίδα με τη σιωπή τους!
Ντροπή σε όλους εσάς που είστε καλά κρυμμένοι πίσω από κάθε είδους βολέματος και απαρνιέστε την ίδια σας την Πατρίδα! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Όλοι εμείς οι "αγανακτισμένοι», εμείς που δώσαμε τον δικό μας αγώνα με τον οποιοδήποτε τρόπο , και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ που εξαπόλυσε η χούντα του Παπανδρέου, όλοι εμείς που  βρεθήκαμε σε νοσοκομεία, κι άλλοι εγκλωβισμένοι στο μετρό του συντάγματος με σπασμένα κεφάλια από τα τάγματα  θανάτου του Παπουτσή,  εμείς που φάγαμε ξύλο και αναπνεύσαμε χημικά, όλοι εμείς, σας ανακηρύσσουμε Ενόχους Εσχάτης Προδοσίας!
Εσάς που λουφάξατε στη βόλεψη σας, στη καλοπέραση σας, και αδιαφορείτε επιδεκτικά για τη πατρίδα σας, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και δε θα πρέπει να λέγεστε Έλληνες.
Τις νύχτες θα στοιχειώνουν τα όνειρα σας οι ψυχές των ηρώων προγόνων μας που θυσίασαν ό,τι πιο ιερό είχαν. Την ίδια τους τη ζωή. Θυσιάστηκαν  για μια ιδέα. Για να ζείτε εσείς ελεύθεροι! Και τώρα εσείς γίνατε οι προδότες της ίδιας σας της πατρίδας, οι προδότες της ελληνικής φυλής, οι προδότες των προγόνων σας!
Να είστε σίγουροι πως θα σας κυνηγούν οι Ερινύες ως το τέλος της ζωής σας.
Και από όλους εμάς που αγωνιστήκαμε θα έχετε το ανάθεμα εσείς και τα παιδιά σας .
Εμείς  σας θεωρούμε ανθέλληνες, και στη συνείδηση μας θα είστε ένοχοι εσχάτης προδοσίας.
Γιατί η σιωπή είναι συνενοχή και προδοσία !

''Αν οι βάρβαροι χάσουν τον πόλεμο έχουν πατρίδες να γυρίσουν πίσω. Εμείς όμως δεν έχουμε που να πάμε''.
Αθηναίος στρατηγός Μιλτιάδης
(Μάχη του Μαραθώνα)  το 490 π.Χ
 

Μαρίζα Τσιτμή
http://oxafies.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .