Σάββατο, Ιουνίου 1

Τρίτο γραφείο πολυτελείας για τον ηγεμόνα Μητσοτάκη

Τρίτο γραφείο πολυτελείας για τον ηγεμόνα Μητσοτάκη

Το πρώην γραφείο του CEO της Eurobank στον 6ο όροφο του Μεγάρου Μποδοσάκη θα είναι το νέο… ανακτοβούλιο του πρωθυπουργού.

Εν μέσω ακρίβειας και «πληθωρισμού της απληστίας», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να «εγκαινιάσει» το νέο του (τρίτο κατά σειρά) γραφείο, αφού το Μέγαρο Μαξίμου

και το γραφείο του στη Βουλή δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός ηγέτη του διαμετρήματος του.

Στον ίδιο όροφο θα βρίσκεται το (δεύτερο) γραφείο του προέδρου της Βουλής, ενώ στον 5ο όροφο θα εγκατασταθεί ο πρώην πολιτικός «ιπποκόμος» του Γιάννη Στουρνάρα και θύμα του Predator, Άκης Σκέρτσος.

Παρά τις αρχικές προθέσεις περί εξοικονόμησης πόρων ή τα μεταγενέστερα αφηγήματα για αμελητέα επιβάρυνση, η σύγκριση του μισθώματος για το Μέγαρο Μποδοσάκη με αυτά του Μεγάρου Αρβανίτη και του κτιρίου επί της οδού στη Σέκερη 1Α, τα οποία δεν θα ανανεωθούν, οδηγεί με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι το επιπλέον κόστος ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, μία από τις πρώτες αναθέσεις αναφορικά με έργα υποδομής στο Μέγαρο Μποδοσάκη «σκοντάφτει» σε εταιρία που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα, ακόμα και μέσω του διεθνή Τύπου.

Αυτά προς ώρας γιατί τα υπόλοιπα παρατίθενται με πάσα λεπτομέρεια στο Documento της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .