Σάββατο, Ιουνίου 1

Ξαφνικά απόφοιτοι του LSE δεν βρίσκουν δουλειά, σπουδαίοι CEOs δηλώνουν παραιτήσεις, σκόνη Γενεύης σκεπάζει την Ελλάδα και ελάχιστοι αναρωτιούνται τι απέγινε ο Δημήτρης Κόκκοτας

 Στο μεταξύ ο Xαρδαλιάς από άλλο πόστο καταστρέφει κάθε πόρο ζωής

Με εντολή των Δασαρχείων συνεργεία κόβουν με μανία κάθε δένδρο και κάθε θάμνο που αποτελεί πόρο ζωής για τους ανθρώπους και τις μέλισσες. Το άλλοθι της δασοπροστασίας θυμίζει εκείνα τα ασφαλή και αποτελεσματικά mRNA εμβόλια ευθανασίας ιδιαίτερα επειδή τα ίδια πρόσωπα αναλαμβάνουν τις αποστολές της Ατζέντας

ερήμωσης του πληθυσμού από διαφορετικά πόστα.

By Breaking Bad

Σκόνη Γενεύης που πασσάρεται στους βρεφοποιημένους ως σκόνη Σαχάρας σκεπάζει τη χώρα σαν θανάσιμο πέπλο. Πάνω από 60 μέρες στην Εντατική ο Δημήτρης Κόκκοτας έγινε Σουμάχερ με το πρώτο εμβόλιο ευθανασίας.

Στην ίδια λεωφόρο ο Σταρόβας, ο Μπισμπίκης, ο Χατζηπαναγιώτης-όλοι τους σίγουροι για την επιλογή τους να λάβουν τα εμβόλια ευθανασίας.

Είναι λογικό καθώς ο όρος θεωρία συνωμοσίας χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τους New York Times το 1964 ώστε να εξοβελισθεί ως τέτοια η αίσθηση της αμερικανικής κοινής γνώμης που πίστευε ότι η CIA δολοφόνησε τον Κέννεντυ στο Τέξας το 1964.

Η σκόνη Γενεύης-Σαχάρας έχει τυλίξει και κάνει αόρατο μήνες τώρα τον πρόθυμο καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος πριν αρχίσει να προτρέπει τους συμπολίτες του να εμβολιασθούν με τα εμβόλια COVID-19 είχε συντάξει μελέτη (μόλις τον Ιανουάριο του 2020) σύμφωνα με την  οποία ο ιός που προκαλεί τον COVID ήταν φυσικής προέλευσης και όχι κατασκευασμένος σε εργαστήρια όπως συνέβη στη πραγματικότητα.

[Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η Planδημία]

Η πρεμούρα του καθηγητή Τσιόδρα υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού και η παρότρυνσή του να λάβουμε τα εμβόλια COVID-19 εντελώς συμπτωματικά συμπίπτει με την αγωνία του Rockefeller Foundation για το γεγονός ότι δεν είχαν πειστεί άπαντες-και τα 8 δις του πληθυσμού-να λάβουν τα εμβόλια COVID-19.

H αντίσταση στα εμβόλια προκάλεσε κοτζάμ μελέτη η οποία εξακολουθεί να είναι αναρτημένη στον ιστότοπο του Ιδρύματος.

(Κατεβάστε την για τον εμπλουτισμό του Αρχείου σας και ως παρακαταθήκη στους απογόνους σας)

Στο μεταξύ γιος φίλου ο οποίος ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές στο LSE έχει στείλει βιογραφικά σε 80 και πλέον εταιρίες αλλά ουδεμία έδειξε ενδιαφέρον. Σ΄αυτή τη συγκυρία η πλειοψηφία των εταιριών προχωρά σε απολύσεις ενώ κορυφαία στελέχη στους παγκόσμιους κολοσσούς δημοσιοποιούν την πρόθεσή τους να παραιτηθούν.

Τι συμβαίνει στο κόσμο;

Απλά βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος και κυρίως η μείωση του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους (307 τρις δολάρια) το οποίο ελέγχεται από ιδιώτες-μια χούφτα οικογένειες.

Οι ιδιοκτήτες του χρήματος-εργαλείου παγκόσμιας διακυβέρνησης σχεδιάζουν την επόμενη κίνησή τους-ανεξάρτητα από το εάν πέτυχαν σε ποσοστό 100% με το εργαλείο της planδημίας-εμβολίων.

Είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και δεν θα πρέπει να τους αδικούμε και να τους κρίνουμε με ηθικά-θρησκευτικά κριτήρια. Δεν γουστάρουν με τα λεφτά τους να ταίζουν 10 δις βλαμμένους και μαλθακούς που αναπαράγονται άσκεφτα μετά από μια βραδιά μέθης στον Ρέμο ή τον Οικονομόπουλο.

-Εκείνοι θέλουν να πεθάνουμε και κάποιοι από εμάς να ζήσουμε…

όπως έλεγε και η Golda Meir (γεννημένη στην Ουκρανία Ισραηλινή δασκάλα, kibbutznik, πολιτικός, η τέταρτη πρωθυπουργός του Ισραήλ. Ήταν μία εκ των ιδρυτών του κράτους του Ισραήλ. Διατέλεσε υπουργός Εργασίας, υπουργός Εξωτερικών, και έπειτα έγινε πρωθυπουργός του Ισραήλ, από τις 17 Μαρτίου 1969 έως τις 3 Ιουνίου 1974)

Ισραήλ. Διατέλεσε υπουργός Εργασίας, υπουργός Εξωτερικών, και έπειτα έγινε πρωθυπουργός του Ισραήλ, από τις 17 Μαρτίου 1969 έως τις 3 Ιουνίου 1974)

Αυτό το διάστημα ετοιμάζουν την επόμενη κινησή τους. Θα είναι μια νέα planδημία (Η5Ν1); Παρότι αυτή τη φορά δύσκολα θα τρέξουν με προθυμία να εμβολιαστούν οι βρεφοποιημένοι αμνοί. Εάν ο ιός είναι πράγματι τόσο θανατηφόρος θα ρισκάρουν και τα μέλη των δικών τους οικογενειών που ζουν διάσπαρτα ανά το κόσμο-και στη γειτονική μας Ιταλία. Για τον ίδιο λόγο δεν πατάνε και τα κουμπιά των πυρηνικών. Πιο ενδιαφέρουσα ενέργεια θα ήταν να βγάλουν από τη πρίζα τους servers, να κόψουν το ρεύμα (σχετική ταινία παραγωγή των Obama στο Netflix, να προκαλέσουν έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας εντός του ΝΑΤΟ ώστε στη συνέχεια να επέμβει ο deep state Βiden για τις ανάγκες της ειρήνευσης μπας και ανέβουν τα ποσοστά του.

Ε, δεν έχουν και άδικο οι άνθρωποι. Πως είναι δυνατόν να αναπαράγονται άσκεφτα ο Μπάμπης και η Σούλα του κόσμου με φόντο χρεοκοπημένα κράτη τα οποία καταφεύγουν σε δανεισμό διογκώνοντας το χρέος τους. Σε ποιον ανήκουν τα λεφτά; Υπάρχουν λεφτόδενδρα όπως ισχυρίζονταν ο ΓΑΠ και ο Τσίπρας οι οποίοι στη συνέχεια υπέστησαν ταπεινωμένοι Μνημόνιο ο πρώτος και το Μάτι ο Τσίπρας σε μια σχετική ταχύρρυθμη εκπαίδευση ώστε να προσέχουν τι λένε και να μην προσβάλουν ιερά και όσια της παγκόσμιας οικονομίας. Έτσι ο Τσίπρας εμφανίστηκε να λαμβάνει τα εμβόλια, να υπερασπίζεται τυφλά την επιστήμη και να παροτρύνει και τους ψηφοφόρους του να το κάνουν.

Στο μεταξύ η go back κ. Mέρκελ είχε φυγαδευθεί για τις ανάγκες μιας τιμητικής αποστρατείας.

Συνεχίζουμε κάπως έτσι…

Ο δικός μας Γιώργης, ο δικός σας φίλος δεν είναι πια εδώ.
Ο θάνατος ήρθε ύπουλα και αναπάντεχα. Έτσι μόνο μπορούσε να νικήσει κάποιος τον Γιώργη.
Έφυγε όπως και έζησε, περήφανος, αξιοπρεπής και δυνατός.
Τον χαιρετούμε αύριο, Παρασκευή 24/05/2024, ώρα 12:00 στο κοιμητήριο Αναστάσεως στον Πειραιά.
-Η οικογένειά του

Είμαι πλήρως εμβολιασμένος (πια και με τις 3 δόσεις) και όχι, δεν ξέρω τι περιέχουν – ούτε αυτά τα εμβόλια ούτε αυτά που έκανα ως παιδί… ούτε τι έχουν μέσα τα hamburgers, ή τα hot dogs , ή τα φάρμακα για άλλες θεραπείες είτε πρόκειται για καρκίνο, για AIDS, για πολυαρθρίτιδα, για καρδιά, στομάχι, είτε για εμβόλια για βρέφη ή παιδιά.
Επίσης, δεν ξέρω τι περιέχει η ιμπουπροφαίνη, η παρακεταμόλη ή άλλα φάρμακα, που θεραπεύουν τους πονοκεφάλους και τους πόνους μου, και τα οποία χρησιμοποιώ αν είναι αναγκη.
Δεν ξέρω τι περιέχει το μελάνι για τα τατουάζ, το κρασί ή τα άλλα ποτά ή cocktails, το νερό από τη βρύση ή κάθε συστατικό στο σαπούνι ή το σαμπουάν μου ή ακόμα και τα αποσμητικά που χρησιμοποιώ.
Δεν γνωρίζω τη μακροπρόθεσμη επίδραση της χρήσης κινητού τηλεφώνου ή αν το εστιατόριο που μόλις έφαγα χρησιμοποιούσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθαρά τρόφιμα και έπλενε τα χέρια του.
Εν ολίγοις….Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρω και ποτέ δεν θα ξέρω…
Ξέρω μόνο ένα πράγμα: η ζωή είναι σύντομη, πολύ μικρή, και εξακολουθώ να θέλω να κάνω κάτι άλλο από το να πηγαίνω στη δουλειά κάθε μέρα ή να μένω κλεισμένος στο σπίτι μου.
Θέλω ακόμα να ταξιδεύω και να αγκαλιάζω τους ανθρώπους άφοβα και να βρω λίγη αίσθηση της ζωής «πριν».
Ως παιδί και ως ενήλικος έχω εμβολιαστεί για γρίππη, πνευμονιόκοκκο, παρωτίτιδα, ιλαρά, ερυθρά, ανεμοβλογιά, κοκκύτη και πολλά άλλα. Οι γονείς μου και εγώ εμπιστευτήκαμε την επιστήμη και δεν χρειάστηκε ποτέ να υποφέρουμε ή να μεταδώσουμε κάποια από τις παραπάνω ασθένειες.
Είμαι εμβολιασμένος όχι για να ευχαριστήσω την κυβέρνηση αλλά:
* Για να μην πεθάνω από Covid-19
*Για να μην καταλάβω το κρεββάτι του νοσοκομείου αν αρρωστήσω
* Να μπορώ να αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου
* Για να μην χρειαστεί να κάνω PCR ή αντιγονικές εξετάσεις για να βγω έξω να χορέψω, να πάω σε εστιατόριο, να πάω διακοπές και πολλά άλλα πράγματα που θα ακολουθήσουν….
* Να ζήσω τη ζωή μου
* Για να είναι ο Covid-19 μια παλιά ανάμνηση
* Για να είμαστε προστατευμένες/οι.
Το κείμενο αντιγράφηκε, μην διστάσετε να κάνετε το ίδιο….
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!l

Το κείμενο αντιγράφηκε, μην διστάσετε να κάνετε το ίδιο….
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!lGiorgos Kambourakis>
Μιχαλης δεν είν’ αυτό, μας πιάσανε κορόιδα. Έκανα 4, εμβόλια. Απ’το δεύτερο, δε μπορώ να σφίξω τη μπουνιά μου. Σκότωνα βόδι ως τότες. Οι γιατροί μου λένε, ότι μου “ξύπνησε” το εμβόλιο ένα αυτοάνοσο νόσημα.
“Παπαριές” δλδ. ,67 χρόνια μετά γμτ,,? Ας κοιμότανε άλλα 67 το γμμνο το αυτοάνοσο.
Παρασκευή 24 Μαίου 2024
Τα αφεντικά των τραπεζών βλέπουν τα σύννεφα να πυκνώνουν και ανακοινώνουν παραιτήσεις ένας μετά τον άλλον;
Τι ακριβώς συμβαίνει εκεί έξω; Γιατί είδους γεγονότα θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε;
Τι ακριβώς συμβαίνει εκεί έξω; Γιατί είδους γεγονότα θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε;

Ήταν 30 Απριλίου 2024 όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της HSBC, Noel Quinn ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την τράπεζα μετά από σχεδόν πέντε χρόνια στη θέση του.Ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, ο Noel έχει επιβλέψει έναν επιτυχημένο μετασχηματισμό της τράπεζας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η HSBC σημείωσε κέρδη ρεκόρ και τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε πάνω από μια δεκαετία. Έχει απλοποιήσει και επικεντρώσει με επιτυχία την τράπεζα, πιο πρόσφατα με την πώληση των δραστηριοτήτων στον Καναδά και την Αργεντινή και έχτισε ηγετική θέση στη βιωσιμότητα.

Ο πρόεδρος της HSBC, Mark Tucker, ευχαρίστησε τον Noel για την ηγεσία του από την ανάληψη του ρόλου το 2019 και για τη συνεισφορά του στην HSBC από τότε που προσχώρησε για πρώτη φορά στην εταιρεία το 1987.

Ο Mark Tucker δήλωσε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στην ηγεσία της εταιρείας από τον Noel.

Ο Noel είχε μια μακρά και ξεχωριστή καριέρα 37 ετών στην Τράπεζα και είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη σημαντική προσφορά του στον Όμιλο εδώ και πολλά χρόνια. Έχει οδηγήσει τη στρατηγική μετασχηματισμού μας και έχει δημιουργήσει μια απλούστερη, πιο εστιασμένη επιχείρηση που προσφέρει υψηλότερες αποδόσεις. Η τράπεζα βρίσκεται σε ισχυρή θέση καθώς εισέρχεται στην επόμενη φάση ανάπτυξης».

Ο Noel Quinn είπε: «Ήταν προνόμιο να ηγούμαι της HSBC. Ποτέ δεν φανταζόμουν όταν ξεκίνησα πριν από 37 χρόνια ότι θα είχα την τιμή να γίνω Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου αυτής της μεγάλης τράπεζας. Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε και κατέστη δυνατό μόνο χάρη στο ταλέντο, την αφοσίωση και τη δέσμευση των ανθρώπων της HSBC. Θέλω να τους ευχαριστήσω ολόψυχα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο επόμενο στάδιο του ταξιδιού. Μετά από μια έντονη πενταετία, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για μένα να αποκτήσω μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής μου ζωής. Σκοπεύω να ακολουθήσω μια καριέρα χαρτοφυλακίου στο μέλλον».

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ξεκινήσει μια επίσημη διαδικασία για την εύρεση διαδόχου, εξετάζοντας τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς υποψηφίους. Ο Noel θα συνεχίσει ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και θα εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν Ο CEO της JPMorgan Chase, Jamie Dimon, σηματοδότησε ότι η συνταξιοδότηση είναι πιο κοντά από ποτέ
Ο Dimon είπε ότι σχεδιάζει να αποχωρήσει από την JPMorgan Chase τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά αρνήθηκε να προσφέρει ένα χρονοδιάγραμμα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan Chase, Jamie Dimon, είπε σε αναλυτές και επενδυτές τη Δευτέρα ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει από την εταιρεία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς το σχέδιο διαδοχής του αρχίζει να τίθεται στο επίκεντρο.
Ο Dimon έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ερωτήσεων και απαντήσεων με αναλυτές στην ετήσια ημέρα επενδυτών της JPMorgan Chase. Οι παρατηρήσεις του περιελάμβαναν μια αξιοσημείωτη αλλαγή από τα προηγούμενα σχόλιά του σχετικά με τον σχεδιασμό διαδοχής, αν και επέλεξε να μην δώσει ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα.
«Το χρονοδιάγραμμα δεν είναι πλέον πέντε χρόνια», είπε ο Dimon. Όταν είχε προηγουμένως ερωτηθεί για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Dimon είπε γενικά ότι σχεδιάζει να μείνει στην JPMorgan για άλλα πέντε χρόνια.

«Έχω ακόμα την ενέργεια που είχα πάντα», εξήγησε. «Νομίζω ότι όταν δεν θα μπορώ να φορέσω τη φανέλα πρέπει να φύγω».Η Wall Street Journal ανέφερε ότι το διοικητικό συμβούλιο της JPMorgan απένειμε ένα bonus 1,5 εκατομμυρίου δικαιωμάτων προαίρεσης μετοχών στον Dimon το 2021, το οποίο του απαιτεί να παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 2026 για να λάβει το βραβείο, δίνοντάς του ένα κίνητρο να παραμείνει στον ρόλο.

Τον περασμένο Μάιο, ο Dimon πρότεινε ότι μπορεί να αποχωρήσει από την εταιρεία σε περίπου τριάμισι χρόνια, κάτι που θα σήμαινε μια αποχώρηση στα τέλη του 2026.

Το διοικητικό συμβούλιο της JPMorgan τον Απρίλιο εντόπισε πιθανούς διαδόχους του Dimon σε βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση. Εάν ο Dimon χρειάζεται έναν άμεσο διάδοχο, πιθανότατα θα είναι ο Daniel Pinto, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Ο Pinto υπηρέτησε ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος το 2020 όταν ο Dimon υποβλήθηκε σε επείγουσα εγχείρηση καρδιάς.

Η Jennifer Piepszak και ο Troy Rohrbaugh είναι υποψήφιοι για την κορυφαία θέση όταν ο Dimon τελικά αποχωρήσει. Οι δυο τους είναι συν-διευθύνοντες σύμβουλοι της διευρυμένης εμπορικής και επενδυτικής τράπεζας της εταιρείας.

Η Piepszak εργάζεται στην εταιρεία για σχεδόν τρεις δεκαετίες και ο Rohrbaugh εργάζεται για την JPMorgan από το 2005.

Άλλοι υποψήφιοι που προσδιορίζονται από το διοικητικό συμβούλιο είναι η Marianne Lake, Διευθύνουσα Σύμβουλος της καταναλωτικής και κοινοτικής τραπεζικής και η Mary Erdoes, διευθύνουσα σύμβουλος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και περιουσίας.

Οι Lake και Piepszak ήταν μεταξύ των στελεχών που επιφορτίστηκαν με την ενσωμάτωση της First Republic Bank στην JPMorgan όταν εξαγοράστηκε πέρυσι μετά την αποτυχία της εν μέσω αναταραχής στον περιφερειακό τραπεζικό τομέα.

H Erdoes έχει συνεργαστεί με την εταιρεία για περισσότερα από 25 χρόνια και έχει ηγηθεί του τμήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και περιουσίας από το 2009.

Η μετοχή της JPMorgan υποχώρησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας εν μέσω των ειδήσεων σχετικά με τον σχεδιασμό διαδοχής για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Dimon από την εταιρεία.

Η μετοχή υποχώρησε περίπου 3,65% στις αργά το απόγευμα συναλλαγές.

Ο James Gorman της Morgan Stanley παραιτείται από τη θέση του εκτελεστικού προέδρου στο τέλος του έτους

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Morgan Stanley James Gorman είπε στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της τράπεζας την Πέμπτη ότι θα παραιτηθεί στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο James Gorman ανέφερε την «επιτυχή μετάβαση» του διαδόχου του Ted Pick στην κορυφαία θέση στις αρχές του τρέχοντος έτους. Η μετοχή της τράπεζας υποχώρησε σχεδόν 2% για να κλείσει στα 98,92 δολάρια.

Executive Chairman James Gorman

Ο James Gorman πέρασε 14 χρόνια στο τιμόνι και πιστώνεται ότι μετέτρεψε την τράπεζα σε ισχυρό κέντρο διαχείρισης περιουσίας.

Οργάνωσε επίσης ένα σχέδιο διαδοχής στο οποίο ο Ted Pick ανέλαβε τα ηνία ταυτόχρονα με τη διατήρηση των δύο άλλων υποψηφίων CEO, των στελεχών Andy Saperstein και Dan Simkowitz, κάτι σπάνιο στη Wall Street.

Οι μέτοχοι ενέκριναν όλες τις προτάσεις της διοίκησης την Πέμπτη, συμπεριλαμβανομένης της εκλογής διευθυντών και της έγκρισης αμοιβών των στελεχών.

Εν τω μεταξύ, όλες οι προτάσεις των μετόχων απορρίφθηκαν.

Ο ισχυρός πληρεξούσιος σύμβουλος Glass Lewis προέτρεψε τους μετόχους να καταψηφίσουν την πρόταση της τράπεζας για αμοιβή στελεχών.

Ο Gorman βραβεύτηκε με 37 εκατομμύρια δολάρια από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, ενώ ο Pick και δύο άλλοι υποψήφιους διευθύνοντες συμβούλους έλαβαν εφάπαξ βραβεία 20 εκατομμυρίων $.

Τα κέρδη του πρώτου τριμήνου ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, που τροφοδοτήθηκαν από την αναζωπύρωση της επενδυτικής τραπεζικής και την ανάπτυξη της διαχείρισης πλούτου.

-Περίεργες κινήσεις στρατευμάτων πράγματι…

θα σχολιάσει ο Edward Dowd πρώην χρηματιστής της BlackRock

-Αρχίζουν να αποκαλύπτουν πόσο σοβαρή είναι η τραπεζική κρίση. 20+ τράπεζες είχαν καθαρές εκροές. Ορισμένες τράπεζες έχασαν το 10% των περιουσιακών στοιχείων σε μια μέρα. Η κρίση διακόπηκε μόνο από το BTFP-Bank Term Funding Program*, στις 12 Μαρτίου. Κρύφθηκε κάτω από το χαλί — προς το παρόν. Όχι όμως για πάντα.

Bank Term Funding Program*

Το Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Τραπεζικής Χρηματοδότησης-Bank Term Funding Program (BTFP) δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει αμερικανικές επιχειρήσεις και νοικοκυριά, διαθέτοντας πρόσθετη χρηματοδότηση σε επιλέξιμα ιδρύματα καταθετών για να διασφαλιστεί ότι οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες όλων των καταθετών τους. Το BTFP προσφέρει δάνεια διάρκειας έως και ενός έτους σε τράπεζες, αποταμιευτικές ενώσεις, πιστωτικές ενώσεις και άλλα επιλέξιμα καταθετικά ιδρύματα που δεσμεύουν τυχόν εξασφαλίσεις που είναι επιλέξιμες για αγορά από την Federal Reserve Bank σε πράξεις ανοικτής αγοράς (βλ. 12 CFR 201.108(b)) όπως τα Υπουργεία Οικονομικών των Η.Π.Α., τίτλοι πρακτορείων των ΗΠΑ και τίτλοι που υποστηρίζονται από ενυπόθηκα δάνεια πρακτορείων των ΗΠΑ. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία αποτιμώνται στο άρτιο. Το BTFP είναι μια πρόσθετη πηγή ρευστότητας έναντι τίτλων υψηλής ποιότητας, εξαλείφοντας την ανάγκη ενός ιδρύματος να πουλήσει γρήγορα αυτούς τους τίτλους σε περιόδους άγχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .