Δευτέρα, Ιουνίου 17

Οι Έλληνες δεν μπορούν να αποκτησουν ούτε τούβλο και οι Βούλγαροι αγοράζουν μαζικά ακίνητα στην Ελλάδα

 ΣΧΟΛΙΟ: Οι Έλληνες φτώχυναν γιατί οι πολιτικοί τους πίνουν το αίμα με μπουρί σόμπας, 30-60 ακίνητα ο κάθε κλέφτης πολιτικός, ένα σπιτάκι με δάνειο ο Έλληνας που στο τέλος τους το παίρνουν κι αυτό!

Ολοένα και περισσότεροι Βούλγαροι αποκτούν τα τελευταία χρόνια ακίνητα στην Ελλάδα, αγαπημένο προορισμό διακοπών των πολιτών της βαλκανικής χώρας. Η οικοδομική έκρηξη στην Βουλγαρία και η αύξηση των τιμών των ακινήτων στρέφει τους κατοίκους της σε πιο επικερδείς αγορές. Τα στοιχεία του real estate στην Βόρεια Ελλάδα καταδεικνύουν ότι τα ακίνητα είναι φθηνά για τους Βούλγαρους και τα προτιμούν!

Η 10ετής ελληνική οικονομική κρίση ώθησε πολλούς ντόπιους να εκποιήσουν την ακίνητη περιουσία τους, με αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές και να γίνουν προσιτές για τους Βούλγαρους αγοραστές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με μεσαία εισοδήματα.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαίρεται για την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Τα χειμαζόμενα νοικοκυριά όχι μόνον ξοδεύουν τις λιγοστές τους αποταμιεύσεις, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε… τούβλο! Και βλέπουν τους Βούλγαρους να κάνουν επενδύσεις σε ακίνητα στην χώρα μας.

 https://www.olympia.gr/1593134/apopsi/oi-ellines-den-mporoyn-na-apoktisoyn-oyte-toyvlo-kai-oi-voylgaroi-agorazoyn-mazika-akinita-stin-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .