Τρίτη, Ιουνίου 11

Περαστικά σας, παιδιά!

Του Χρήστου Μπολώση

Πω πω πω, τι τσιμπούσι νίκης ήταν αυτό! Η ΝουΔούλα των δικαιωματιστών, των μπαζωμένων Τεμπών, των παρακολουθήσεων έλαβε 27,92%, και η υγιής Δεξιά, συνολικά, 20,39%, ποσοστό της πάλαι ποτέ Ν.Δ., το οποίο έδιωξε ο κ. Μητσοτάκης με τα κεντροαριστερά του πειράματα.

Δεν τους έσωσαν ούτε οι μεγαλόσταυροι, που τους θυμήθηκαν μόλις προεκλογικά, ούτε η Βόρειος Ήπειρος ούτε ο Τεντόγλου ούτε η σημαία του… Ολυμπιακού. Επιτέλους! Ο λαός αυτή τη φορά δεν ξέχασε μπροστά στην κάλπη.

Πήραν, λέει, το μήνυμα. Ξέχασαν ότι το ποτάμι (όχι αυτό του κ. Μαυρωτά, το άλλο, το κανονικό) δεν γυρίζει πίσω. Τους έφταιξε, λέει, η μεγάλη αποχή, που έφτασε το 60%. Το 48% του 2023 δεν τους ενόχλησε, διότι τότε ο λαός τούς είχε δώσει 41% (λέμε τώρα…).

Τώρα, με ποια λογική οι απέχοντες ήταν ψηφοφόροι του κ. Μητσοτάκη μόνο αυτοί το ξέρουν. Τους μπήκε καρφί και… τρομοκρατήθηκαν η άνοδος της Ακροδεξιάς, ενώ η Ακροαριστερά, ως γνωστόν, δεν τους πειράζει.

Αυτός ο παρουσιαστής της ΕΡΤ μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε. Καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν, διότι μετά τα σοσιαλιστικά και διεθνιστικά πειράματα οι λαοί επιστρέφουν στις παραδόσεις τους.

Εμείς προς το παρόν αρκούμεθα σε μια ολόθερμη ευχή: περαστικά σας, παιδιά!

 https://www.antinews.gr/55081/kleidarotrupa/perastika-sas-paidia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .