Δευτέρα, Ιουνίου 10

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! Ο Κακλαμάνης ζητάει «επιστροφή στις ρίζες» για την ΝΔ...

ΣΧΟΛΙΟ: Νέα Δημοκρατία με υπουργούς  και συμβούλους που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας -Γεωργιάδης, Βορίδης, Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, Τσιόδρας, Φλωρίδης, Αγαπιδάκη, Σκυλακάκης, Στυλιανίδης, Μενδώνη, Πιερρακάκης, Λιβάνιος, Χρυσοχοΐδης κλπ, οι περισσότεροι προερχόμενοι από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ...Καλή συνέχεια στη κατηφόρα τη μεγάλη....


Για «επιστροφή στις ρίζες» για την Νέα Δημοκρατία, έκανε λόγο ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024, και το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος.
Ο κ. Κακλαμάνης «έδειξε» ως αιτία για την πτώση των ποσοστών, την στροφή του κόμματος στο κέντρο.
«Σε ό,τι αφορά την παράταξή μου απεδείχθη ότι ο σκληρός ιδεολογικός πυρήνας της Νέας Δημοκρατίας άντεξε και πήγε έστω και δυσαρεστημένος και ψήφισε και οι επαγγελματίες του κέντρου ήταν στις αμμουδιές. Για αυτό βγήκε αυτό το 27,5%. Επιστροφή στις ρίζες τις ιδεολογικές, και στον κοινωνικό φιλελευθερισμό. Επιστροφή στις ρίζες και μέσα στην Ευρώπη αλλά με κριτικό πνεύμα» ανέφερε στο OPEN ο κ. Κακλαμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .