Δευτέρα, Ιουνίου 10

Μεγάλη μέρα για την Ευρώπη με παραφωνία… την Ελλάδα

 Μέχρι οι υπνοβάτες να ξυπνήσουν απότομα και να διαπιστώσουν ότι έγιναν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι…

Του Γιώργου Χαρβαλιά

Ήταν μια ιστορική μέρα η χθεσινή για την Ευρώπη των Εθνών, της ατομικής αξιοπρέπειας και του ανθρώπινου πολιτισμού. Οι λαοί της γηραιάς ηπείρου αποφάσισαν να πάρουν το μέλλον των παιδιών τους στα χέρια τους, με θλιβερή παραφωνία την Ελλάδα όπου αποδεικνύεται ότι ένα 15% του εκλογικού σώματος (κομματόσκυλα, ευνοημένοι, υπνοβάτες που νομίζουν ότι ψηφίζουν Ν.Δ. και κάθε λογής φανατικοί…

πελάτες της οικογένειας Μητσοτάκη) προσέρχεται ευλαβικά στην κάλπη, ενώ οι υπόλοιποι πάνε για μπάνιο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία οι πολίτες βροντοφώναξαν ότι δεν θέλουν άλλη παράνοια. Υπερψηφίζοντας τα κόμματα της εθνοκεντρικής ή ταυτοτικής Δεξιάς, πάτησαν φρένο στην εθνοαποδόμηση και επιχείρησαν να σταματήσουν την «τρελή» πορεία προς μία παγκόσμια πυρηνική σύρραξη. Ήδη η καρέκλα του «αποσταθεροποιημένου» Μακρόν τρίζει επικίνδυνα.

Αλλά και στην πλειονότητα των ιστορικών ευρωπαϊκών χωρών η συντριπτική επικράτηση των «ακροδεξιών» ή «εθνολαϊκιστών» πολιτικών, όπως αρέσκεται να ονομάζει τους εκπροσώπους της πατριωτικής πτέρυγας των Κοινοβουλίων, η διεθνής συστημική ελίτ αποτρέπει την πορεία προς τα βράχια, επαναφέροντας σε ορθές συντεταγμένες τη χαλασμένη πυξίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα χθεσινά αποτελέσματα των ευρωεκλογών ορθώνουν τείχος στην αθρόα λαθρομετανάστευση που απειλεί να αλλάξει την πληθυσμιακή σύσταση της γηραιάς ηπείρου, βάζει πάγο στην αδρά επιδοτούμενη ψύχωση του woke δικαιωματισμού και, βεβαίως, ανακόπτει την τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με κατασκευασμένο εχθρό τη Ρωσία του Πούτιν και μεθαύριο ένας Θεός ξέρει ποιον άλλον.

Η χθεσινή ετυμηγορία των λαών της Ευρώπης υπήρξε πραγματικά κοσμοϊστορική. Γιατί, παρά τον ανελέητο βομβαρδισμό με fake news και την γκεμπελική προπαγάνδα αναβίωσης των ψυχροπολεμικών στερεότυπων για τους «κακούς Ρώσους» που ετοιμάζονται να μας πάρουν τα σπίτια, οι λαοί δεν έπεσαν στην παγίδα. Οι σώφρονες Ευρωπαίοι που ψήφισαν τα κόμματα της εθνικής ταυτότητας γνωρίζουν καλά ότι η απειλή για την Ευρώπη δεν είναι ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα. Είναι το ριζοσπαστικό Ισλάμ που έχει ήδη διαβεί τις πύλες της Εσπερίας με τον ανεξέλεγκτο λαθροεποικισμό.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες λοιπόν αποφάσισαν να ξαναπάρουν πίσω τις ζωές τους και να γλιτώσουν από το γερμανοτροφοδοτούμενο τέρας των Βρυξελλών που ρυθμίζει τις ζωές μας και αποφασίζει ακόμα και πως θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Η ελίτ των Βρυξελλών υπέστη συντριπτικό πλήγμα. Με τα χθεσινά αποτελέσματα που φέρνουν την πατριωτική Δεξιά δεύτερη δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη η επανεκλογή της πολεμοχαρούς Γερμανίδας θείας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο αξίωμα της προέδρου της Κομισιόν. Τουλάχιστον αυτό αποφάσισε η κάλπη, αρκεί οι δύο μεγάλες κυρίες της Ευρώπης, η Τζόρτζια Μελόνι και η Μαρίν Λεπέν, να μην προδώσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους μετατρέποντας το «όχι στον πόλεμο» σε υπόγεια μεθόδευση στήριξης προς αυτούς που μας οδηγούν στον πυρηνικό όλεθρο.

Η απόφαση αυτή των λαών της Ευρώπης να ορθώσουν φρένο στην ψυχροπολεμική παράνοια, στην επιδημία «δικαιωματισμού» και τη δημογραφική αλλοίωση του πολιτισμένου κόσμου είναι κοσμοϊστορική. Το γιατί ο άνεμος της αισιοδοξίας και της αντίστασης δεν έφτασε στα ελληνικά σύνορα είναι μια άλλη ιστορία. Κάποιοι θα πουν ότι οι Έλληνες ετεροχρονίζονται και ακολουθούν την υπόλοιπη Ευρώπη έπειτα από παρέλευση… ικανού διαστήματος προσαρμογής. Εύσχημη παρηγορητική δικαιολογία, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει. Οι Έλληνες απλώς έχουν εγκαταλείψει την τύχη της χώρας στα χέρια επιτηδείων, χάρη στη λοβοτομή που τους επιφύλαξαν τα Μνημόνια. Έχουν γίνει περισσότερο ατομιστές και απ’ όσο ήσαν, προσπαθώντας να τα φέρουν βόλτα στην καθημερινή ζούγκλα μιας χώρας που διαρκώς φτωχοποιείται. Κάποιοι απλώς τα παρατάνε και δεν ενδιαφέρονται για συλλογικές δομές μέχρι να δουν το κακό στη πόρτα τους. Και κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται με το καθεστώς της φαυλοκρατίας και της παράδοσης ιερών και όσιων, πιστεύοντας ότι στο μεγάλο ξεπούλημα θα αρπάξουν κι αυτοί το ξεροκόμματο που τους αναλογεί. Από εφοπλιστές μέχρι μετακλητούς, η οικογένεια Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει έναν πραγματικό στρατό φανατικών πραιτοριανών. Και τα κλειδιά στη Θράκη να παραδώσει (όπως ετοιμάζεται), θα υπάρξουν εφεδρείες να τη στηρίξουν. Αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να εξηγηθεί και θα πάμε στα μυστήρια της επιστολικής ψήφου που αποδείχτηκε κρυφό χαρτί για να γλιτώσουν οι δημοσκόποι τον πλήρη διασυρμό.

Ασφαλώς το 20% της αντισυστημικής πατριωτικής ψήφου αποτελεί τη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη δύναμη αντίστασης τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά το άθροισμα δεν παραπέμπει σε πραγματική δύναμη επιρροής της εθνοκεντρικής Δεξιάς ειδικά μέσα σε ένα άκρως εχθρικό μιντιακό τοπίο. Ακόμα μία φορά το καθεστώς επέβαλε τον κατακερματισμό των πατριωτικών δυνάμεων, με την εξαίρεση ίσως του Κυριάκου Βελόπουλου, που σίγουρα ακούγεται πλέον δυνατά ως «ενοχλητική» αντιπολιτευτική φωνή αλλά δεν διαθέτει τα εκλογικά ποσοστά για να δημιουργήσει ουσιαστικό κοινοβουλευτικό πρόβλημα στον Μητσοτάκη. Η Βόρειος Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, απέδειξε ότι διαθέτει υγιείς δεξαμενές πατριωτισμού σε αντίθεση με το σάπιο, διεφθαρμένο και «πολυπολιτισμικό» «αθηνοκεντρικό κράτος», αλλά δυστυχώς δεν επαρκεί για να ανατρέψει την εικόνα σε μία χώρα που έχει βάλει πωλητήριο σε όλα τα επίπεδα. Όσο ο κόσμος πάει για μπάνια και αφήνει το 15% των στρατευμένων υποστηρικτών του καθεστώτος Μητσοτάκη να ρυθμίζει την τύχη του, και όσο οι πατριωτικές δυνάμεις δεν συνασπίζονται αφήνοντας τον διαμοιρασμό οφικίων για αργότερα, η κακοδαιμονία της πατρίδας θα συνεχίζεται. Μέχρι οι υπνοβάτες να ξυπνήσουν απότομα και να διαπιστώσουν ότι έγιναν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι…

https://www.antinews.gr/55016/politiki/megali-mera-gia-tin-eyropi-me-parafonia-tin-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .