Τετάρτη, Ιουνίου 12

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ” – ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΣΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ

Για δες ποιος μιλάει !

Η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα στους υπουργούς και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και με τα όσα ακούγονται για ανασχηματισμό. “Υπάρχουν καλάμια στην κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης θα κοιτάξει να τα παρκάρει” είπε η βουλευτής Χανίων σε σημερινή

της δήλωση.

Αναφερόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην τεράστια αποχή, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, έχει πολλούς λόγους, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν αυτοί που αδιαφόρησαν, υπάρχουν αυτοί που συνειδητά δεν πήγαν και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, καθώς και άλλοι που είπαν «παιδιά, καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια», τα οποία βεβαίως υπάρχουν. Αυτά, λοιπόν, τώρα, ο πρωθυπουργός θα κοιτάξει να τα παρκάρει».

Πρόσθεσε πως «κακά τα ψέματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Υπάρχουν οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού, δηλαδή οι διορισμένοι, οι γενικοί γραμματείς, οι οποίοι κρίνονται και λογοδοτούν, κι ας μην είναι αιρετοί. Ο πρωθυπουργός θα τα εξετάσει όλα αυτά και θα πράξει δεόντως».

Κληθείσα να μιλήσει για τα σενάρια περί ανασχηματισμού, υπογράμμισε ότι θα ήταν «τεράστιο λάθος να μπούμε στη λογική του «κάνω ανασχηματισμό για να δοθεί πολιτικό μήνυμα». Το είχε κάνει στο παρελθόν η ΝΔ επί Σαμαρά και μας στοίχισε πάρα πολύ».

Η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση έχει εκλεγεί με εντολή να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το πρόβλημα δεν είναι το αριστερά ή δεξιά, αλλά να αντιμετωπίσουμε το βαθύ κράτος, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει. Για να το αλλάξεις βέβαια δεν υπάρχει μαγικό κουμπί, χρειάζεται δουλειά».

 https://karditsastakra.com/2024/06/12/%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .