Τετάρτη, Ιουνίου 12

H Ακροδεξιά ανεβαίνει γιατί η Αριστερά υποδέχεται τους παράνομους εισβολείς

 
H Ακροδεξιά ανεβαίνει γιατί η Αριστερά υποδέχεται τους παράνομους που εισβάλουν στη χώρα μας με το έτσι θέλω και μετατρέπουν την Ελλάδα σε Μουσουλμανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς γιατί κάθε χρόνο γεννούν και άλλο παιδί, ενώ οι Έλληνες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε να παντρευτούν. Η κυβέρνηση βοηθά οικονομικά τους λαθρομετανάστες στο να αυξηθούν δίνοντάς τους πολλά επιδόματα, στέγη, όλα πληρωμένα από τους φόρους του Έλληνα πολίτη. Για τους Έλληνες αδιαφορεί τελείως, η ανεργία στα ύψη, η στέγη απαγορευτική οι τιμές ενοικίου, μισθοί πείνας, τα είδη τροφίμων σε βιτρίνες μόνο να τα βλέπουμε, απλησίαστα . Να πως η κυβέρνηση εξολοθρεύει τους Έλληνες και αυξάνει το πληθυσμό των μουσουλμάνων.. Ένα σχέδιο εγκληματικό που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γι αυτό γράφαμε εδώ και καιρό, όλοι οι πολίτες στη κάλπη να πέσει το Μητσοτακέικο καθεστώς  ! Ο αλαζόνας Κυριάκος δεν πτοήθηκε με τα ποσοστά που έλαβε, καλά γραπωμένος στην καρέκλα της εξουσίας συνεχίζει το έργο που έχει αναλάβει, Ακρίβεια, ανέχεια, αδιαφορία για τα προβλήματα των πολιτών, με χαμηλούς μισθούς, εξευτελιστικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα, οι Έλληνες δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα τους, αλλά ο Μητσοτάκης πέρα βρέχει δεν τον αγγίζει τίποτα. Στη συνέντευξη του Σρόιτερ

ήταν απόλυτος , θα συνεχίσει την ίδια πολιτική,  δηλαδή, ακρίβεια, φτώχεια, αλαζονεία  εξουσίας, υποσχεσιολογία,  κοροϊδία και διαιώνιση των προβλημάτων χωρίς να προσφέρονται λύσεις, θα συνεχίσει τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, και σε όποιον αρέσει μας είπε εν ολίγοις , και συνέχισε ο Μητσοτάκης, δεν πρόκειται ούτε να πάω σε πρόωρες εκλογές που περιμένουν οι αντίπαλοι, και ούτε να κάνω πίσω στην φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας !

Αυτά, και όποιος αντέξει....

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .