Τρίτη, Ιουνίου 11

Μαρια Αμπατζιδη: Το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια σφαλιάρα για όλους τους γραφειοκράτες και όλους τους κουστουμάτους αναλυτές του τίποτα

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, είναι μια τεράστια σφαλιάρα για όλους τους γραφειοκράτες και όλους τους κουστουμάτους αναλυτές του τίποτα.
Τα 6/10 του εκλογικού σώματος γύρισαν την πλάτη τους σε ένα πολιτικό σύστημα, που αδυνατεί να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων και με τις επιλογές του τις κάνει διαρκώς χειρότερες. Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην χώρα μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη μας δείχνει πως η δημοκρατία κινδυνεύει στα αλήθεια αυτή την φορά.
Τι πρέπει να γίνει;
Η κεντροαριστερά πρέπει να αποκτήσει ένα αληθινό κοινωνικό πρόσωπο και ο σοσιαλισμός πρέπει να πάψει να είναι ένα κενό γράμμα.
Οι δρόμοι πρέπει να ξαναγίνουν δικοί μας.
Αν ζούσε σήμερα ο Ανδρέας Παπανδρέου Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ήταν Πθ αυτής της χώρας θα ήταν ένα πολιτικό τίποτα.
Ο Κασιδιάρης και η Λατινοπούλου θα ήταν σερβιτόροι σε κάποιο beach bar στην Μύκονο.
Δεν κατηγορώ αυτούς που τους ψήφισαν.
Απευθύνομαι στο 60% που δεν τους ψήφισαν αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα φέρουν την μεγάλη αλλαγή.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα σώσουν την δημοκρατία.
Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να ξαναδώσουμε την ελπίδα!!!

https://www.olympia.gr/1592653/viral/maria-ampatzidi-to-apotelesma-einai-mia-terastia-sfaliara-gia-oloys-toys-grafeiokrates-kai-oloys-toys-koystoymatoys-analytes-toy-tipota/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .