Τετάρτη, Ιουνίου 12

«Θα μπουν φυλακή»! Σε κίνδυνο το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών αν εκλεγεί ο Τραμπ!


Τι ετοιμάζει ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος
Ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, δήλωσε στο podcast του «War Room» το Σάββατο ότι η συνέντευξη στο CNN αυτή την εβδομάδα, όπου ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του FBI Andrew McCabe, είπε ότι μέλη της κοινότητας

πληροφοριών ανησυχούν ότι θα «ριχθούν στην φυλακή» από μια δεύτερη κυβέρνηση Τραμπ, είναι μια από τις πιο σημαντικές συνεντεύξεις της χρονιάς.

«ΜακΚέιμπ, ήσουν αναπληρωτής στην αμερικανική Γκεστάπο και θα υποστείς τις συνέπειες», είπε ο Μπάνον. “Η Ημέρα Λογοδοσίας ξεκινά το μεσημέρι της 20ης Ιανουαρίου 2025.”

«Τα εγκλήματα του FBI είναι προφανή, η ανικανότητα του FBI είναι προφανής… ΜακΚέιμπ, η Γη δεν είναι αρκετά μεγάλη για να κρυφτείς από εμάς», προειδοποίησε ο Μπάνον.

Η περιχέουσα ατμόσφαιρα στην Αμερική είναι πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ θα ξεκινήσουν δυνατές συλλήψεις διεθνιστών! «Ξέρουν τι έχουν κάνει», τονίζει ο Μπάνον!

Μάλιστα, μιλώντας στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Alex Jones, αναφέρει πως «Οι κακοποιοί του Βαθεός Κράτους που έχουν επιχειρήσει πολλά πραξικοπήματα κατά του πρώην προέδρου θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εάν ο Τραμπ επιστρέψει στην εξουσία»!

Όπως αναφέρει το Forreign Affairs, το οποίο αντιμάχεται τον Τραμπ, από την διεθνιστική οπτική γωνία, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ετοιμάζεται να ιδρύσει το δικό του Βαθύ Κράτος:
«Ο Τραμπ υπογράμμισε την πρόθεσή του να αξιοποιήσει πλήρως την εξουσία της κυβέρνησης μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο. Θα βασιζόταν σε πιστούς εντός ομοσπονδιακών υπηρεσιών για να επιδιώξει μια επιθετική ατζέντα, η οποία θα περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, την έγκριση του μεγαλύτερου προγράμματος απέλασης στην ιστορία των ΗΠΑ και την εκκαθάριση υποτιθέμενων «εγκληματιών» από το δικαστικό σύστημα.

(…)

Το 2016, ο Τραμπ και οι συνεργάτες του ορκίστηκαν να «αποδομήσουν το (σ.σ. διεθνιστικό) διοικητικό κράτος» και έτσι να απενεργοποιήσουν και να εξαντλήσουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Τώρα, ο στόχος είναι βαθιά διαφορετικός.

Ο Τραμπ δεν αυτοπαρουσιάζεται πλέον ως ένας θρασύς επιχειρηματίας που εκνευρίζεται από τις παρεμβατικές κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές, αλλά ως ένας μεσσιανικός ισχυρός άνδρας που θέλει να μεγιστοποιήσει την κρατική εξουσία για να αναδιαμορφώσει την αμερικανική κοινωνία, τον πολιτισμό και τον νόμο. Και αυτό σημαίνει ότι η σχέση του με τον κρατικό μηχανισμό θα είναι ριζικά διαφορετική. Το σχέδιό του, το οποίο υποστηρίζεται από ένα ισχυρό δίκτυο δεξιών δικηγόρων και ακτιβιστών που βρίσκονται στην σειρά για διορισμούς ανώτερων στελεχών σε περίπτωση που ο Τραμπ επικρατήσει τον Νοέμβριο, δεν είναι να εξαλείψει τις ομοσπονδιακές ρυθμιστικές και υπηρεσίες επιβολής του νόμου, αλλά να τους αποικίσει, να τους ριζοσπαστικοποιήσει και να τους οπλίσει για να κάνουν τα δικά του. Αντί να εξαλείψει ένα υποτιθέμενο βαθύ κράτος, ο Τραμπ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πραγματικό – με στόχο να δημιουργήσει μια κυβέρνηση πιο ισχυρή από ποτέ (σ.σ. Ο Τραμπ, δηλαδή, να διαλύσει το παλιό Βαθύ Κράτος και να φτιάξει το δικό του).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .