Παρασκευή, Ιουνίου 7

Πιστός στην «ιδεολογία» του!

Δεν πρόδωσε την οικογενειοκρατία, τον φαβοριτισμό, τα ρουσφέτια, την αναξιοκρατία

Ο πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης.

Δεν είναι προδότης.

Δεν πρόδωσε το σύστημα που τον γέννησε και τον συντηρεί σαν πολιτικό.

Δεν πρόδωσε το σύστημα που γεννά πολιτικούς σαν τον ίδιο.

Δεν πρόδωσε την οικογενειοκρατία, τον φαβοριτισμό, τα ρουσφέτια, την αναξιοκρατία,

τα δάνεια σε φίλους και δυνατούς, τη ροή χρήματος σε ημετέρους μέσω απ´ ευθείας αναθέσεων δημόσιων έργων, τους διορισμούς από το παράθυρο και τη σκεπή αχρείαστων υπαλλήλων, τη μετατροπή του συντάγματος σε λάστιχο για να εξυπηρετηθούν οι συγκυρίες της διακυβέρνησής του, τον υποχωρητισμό χάριν τρίτων (ΗΠΑ, Γερμανία) στα θέματα όπως Σερβία, Ρωσία, Σκοπιανό, την ύπουλη αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, το γκριζάρισμα νησιών του Αιγαίου με πρόσχημα τη σωτηρία των γλάρων!!! Την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε τρίτους (ΗΠΑ), Σούδα, Αλεξανδρούπολη, με ελάχιστα ανταλλάγματα για το συμφέρον της χώρας, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, την αίσθηση ασφάλειας των Ελλήνων, τον τομέα της υγείας και τον τομέα της παιδείας, την πληροφόρηση, την ανεξαρτησία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, τη μετατροπή της χώρας σε έναν πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό, αντινατιβιστικό χυλό.

Τη γενική καθήλωση της χώρας στις εποχές που ακολούθησαν τη δολοφονία του Καποδίστρια (με εκμοντερνισμένο προσωπείο βεβαίως).

Όχι, ο κος Μητσοτάκης, δεν είναι προδότης.

 https://www.antinews.gr/54906/antitheseis/pistos-stin-ideologia-toy/

 

  1. Μάρκος Αυρήλιος Μάρκος Αυρήλιος 

    Ο κύριος αυτός την Κυριακή θα λάβει αυτό που του πρέπει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .