Πέμπτη, Ιουνίου 13

Σοκ στον Συριζα απο την κίνηση του Τσιπρα με την Νεα Αριστερα

 Αφού πάρουν εξουσία και αρπάξουν ότι υπάρχει, μετά δημιουργούν Ινστιτούτα με τα ονόματά τους. Τώρα, και «Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας»

Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης κόβει κάθε γέφυρα με τη Νέα Αριστερά και την αποκαλεί «απονομιμοποιημένο μόρφωμα», ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τορπιλίζει το κλίμα, στέλνοντας πρόσκληση στους αποστάτες.

Συγκεκριμένα, το «Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας» έστειλε πρόσκληση στον επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση για την εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουνίου στο Ωδείο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι την πρόσκληση για τη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ έλαβαν πολιτικοί αρχηγοί όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ανάμεσα σε αυτούς που καλεί να δώσουν το παρών στην εκδήλωση είναι και ο αποστάτης Αλέξης Χαρίτσης. Και αυτό μόλις μια ημέρα μετά τη δήλωση του Κασσελάκη ότι «όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

Την ίδια στιγμή, πρόσκληση για την εκδήλωση δεν έλαβαν αρχηγοί κομμάτων όπως ο Κυριάκος Βελόπουλος, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η Νίκη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .