Κυριακή, Ιουνίου 23

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Η συμπλήρωσή της είναι πράξη ευθύνης, καθήκον και δικαίωμα~Μάθε πως συμπληρώνεται

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Η συμπλήρωσή της είναι πράξη ευθύνης, καθήκον και δικαίωμα~Μάθε πως συμπληρώνεται
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Η συμπλήρωσή της είναι πράξη ευθύνης, καθήκον και δικαίωμα~Μάθε πως συμπληρώνεται

Αλιευμένο από Βασσαρα Αλέξανδρο-Vassaras Alexandros,

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ – Πως συμπληρώνεται !

Αγαπητοί επαγγελματίες υγείας αλλά και πολίτες.

Δείτε στο παρακάτω σύντομο βίντεο πόσο εύκολα συμπληρώνεται μια κίτρινη κάρτα.

Συμπληρώνουμε κίτρινη κάρτα για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μας έχει συμβεί από τη στιγμή που έχουμε λάβει οποιοδήποτε ΦAPMAKEYTIKO ΣKEYAΣMA, με έμφαση στα νέα φαρμακευτικά σκευάσματα (OΠΩΣ TA NEOY TYΠOY mRNA ΦΣ/EMBOΛIA) ακόμη και 5+ χρόνια μετά τη λήψη τους.

Όταν λέμε οτιδήποτε εννοούμε OTIΔHΠOTE!

Ακόμη και αν σκοντάψαμε σε μια πέτρα και στραμπουλήξαμε το πόδι μας.

ΜΠΟΡΕΙ η πιθανή αδυναμία, ζαλάδα, έλλειψη προσοχής, ή οτιδήποτε άλλο συμβαίνει, NA EINAI AΠOPPOIA TOY ΦAPMAKEYTIKOY ΣKEYAΣMATOΣ/EMBOΛIOY.

Oι ειδικοί στην φαρμακοεπαγρύπνηση έχουν λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση και είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που, αφού αναλύσουν τα δεδομένα, μπορούν να αντιληφθούν αν μια ανεπιθύμητη ενέργεια/παρενέργεια σχετίζεται ή όχι με το σκεύασμα/εμβόλιο που έχει λάβει το άτομο που εμφανίζει την ανεπιθύμητη ενέργεια/παρενέργεια.

Θυμόμαστε πάντα να αναφέρουμε το ιστορικό του ασθενούς και ολόκληρη την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει καθώς επίσης και με κάθε λεπτομέρεια τις συνθήκες με τις οποίες εμφανίστηκε η ανεπιθύμητη ενέργεια/παρενέργεια.

H KITPINH KAPTA EINAI:

1. NOMOΣ TOY KPATOYΣ,
2. YΠOXPEΩΣH TOY IATPOY KAI
3. ΔIKAIΩMA TOY AΣΘENOYΣ.

MAKAPI OΛOI OI AΣΘENEIΣ NA ΓNΩPIZAN KAI NA ΔIEKΔIKOYΣAN TA ΔIKAIΩMATA TOYΣ.

Κάντε το καθήκον σας, δώστε αυτόν τον αγώνα μαζί μας! Έχει μεγάλη σημασία να συμπληρώνεται η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ !

Μπορείτε να την βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

#DrV_in_action #Κίτρινη_Κάρτα #Παρενέργειες   

Δείτε ακόμη: Κίτρινη Κάρτα: Μέσο συλλογής πληροφοριών σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων   

“Τροφή-Φάρμακο”: Δυστυχώς το περασμένο διάστημα είδαμε μία πρωτοφανή υποτίμηση και πολεμική εναντίων της πολύτιμης “κίτρινης κάρτας”: Κίτρινη κάρτα: Όχι μόνο υποκαταγράφονται, αλλά δηλώνονται και ανακριβώς οι παρενέργειες των εμβολίων στην Ελλάδα   

Δεν ξέρω τί ακριβώς φοβόντουσαν οι… αρνητές/πολέμιοί της, αλλά εκείνο που αντιλαμβάνομαι και θα πρέπει να τους υπενθυμίσω είναι πως εάν είχαμε την κατάλληλη παιδεία και κάναμε όλοι μας το ΚΑΘΉΚΟΝ μας, ΔΕΝ θα κυκλοφορούσε για 40 ολόκληρα χρόνια φάρμακο, το οποίο χρειάστηκε όλο αυτό το διάστημα, και ποιός ξέρει μετά από πόσους έβλαψε, για να καταλήξει να αποσυρθεί: Πώς και Γιατί εγκρίνεται ένα φάρμακο που στην πορεία αποδεικνύεται καρκινογόνο; 

Τα παραδείγματα είναι άπειρα, και εάν παρακολουθήσετε την σελίδα του ΕΟΦ, θα διαπιστώσετε πόσο τακτικά αποσύρονται διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, τόσο που αναρωτιέμαι εάν θα έπρεπε να είχαν κυκλοφορήσει εξ αρχής, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

Εκείνο που θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους είναι πως η συμπλήρωση της “κίτρινης κάρτας” δεν είναι ένα μέσο όπου χρησιμοποιείται για να κατηγορηθεί ένα σκεύασμα, αλλά ακόμη και έτσι να το χρησιμοποιήσουν κάποιοι, υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα κάνουν τις σωστές αξιολογήσεις και τα καταλήξουν στα σωστά συμπεράσματα ώστε να ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ.

Η ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΚΊΤΡΙΝΗΣ ΚΆΡΤΑΣ» ΕΊΝΑΙ ΠΡΆΞΗ ΕΥΘΎΝΗΣ, ΚΑΘΉΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΈΝΑ ΜΑΣ, ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΑΣ! 

Δείτε μερικές ακόμη περιπτώσεις που η χρήση της ήταν απολύτως απαραίτητη για να σωθούν ζωές. ακόμη και μικρών παιδιών! Φαρμακοεπαγρύπνηση και κίτρινη κάρτα: Γιατί είναι τόσο σημαντική η συμπλήρωσή της; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .