Κυριακή, Ιουνίου 23

Κασσελάκης: «Γιατί αρνούνται τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου;»

ΣΧΟΛΙΟ:Διαφάνεια  στα οικονομικά ΝΑΙ, αλλά ΟΧΙ ρε φίλε στη προσωπική ζωή του καθενός, τι μας ενδιαφέρει εμάς τι κάνει ο κάθε ένας στη κρεβατοκάμαρά του; Εμείς κρίνουμε τις πολιτικές του γραμμές και όχι τα προσωπικά του.
«Η αδιαφάνεια της πολιτικής ζωής και η ακρίβεια της ΝΔ πρέπει να τελειώσουν» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ του Σαββάτου (22/6/24).

«Αυτή την εβδομάδα, καταθέσαμε 2 τροπολογίες. Ζητήσαμε την κατάργηση του τεκμαρτού

εισοδήματος που πλήττει 500.000 ελεύθερους επαγγελματίες και προτείναμε μια ριζική αλλαγή του πόθεν έσχες των πολιτικών αλλά και των κομμάτων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Οφείλουν τα πολιτικά πρόσωπα να αναρτούν όχι μόνο τις δανειακές τους οφειλές, αλλά και τα αποδεικτικά έγγραφα για τις ρυθμίσεις, τις διαγραφές, τις δόσεις του δανείου τους. Καθώς και οφείλουν τα πολιτικά κόμματα να αναρτούν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ των ισολογισμό τους και όλες τις δαπάνες τους. Η ΝΔ αρνήθηκε να φέρει προς συζήτηση και τις 2 τροπολογίες».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Γιατί αρνούνται την οικονομική δικαιοσύνη και την ελάφρυνση του κόσμου της εργασίας; Γιατί αρνούνται τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου;».

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .