Κυριακή, Ιουνίου 9

Εκλογές «εθνικού μηνύματος»!

 

Του Νικόλαου Ταμουρίδη*

Με ιδιαίτερη εθνική αγωνία παρακολουθούμε όλοι τα τεκταινόμενα στο πολιτικό πεδίο και περιμένουμε να μάθουμε τι θα γίνει την Κυριακή της μονοήμερης βασιλείας του λαού, του «κυρίαρχου», του «παντοδύναμου», του «ισχυρού»!

Ο γαλβανισμός των πνευμάτων των Ελλήνων ψηφοφόρων μονοπωλεί την ημερήσια διάταξη, προκειμένου πανταχόθεν να επηρεαστεί το πλήρως απογοητευμένο εκλογικό ακροατήριο. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο ανταγωνισμός των κομμάτων εξουσίας και η θρηνωδία των παρασκηνίων.

Τα πολιτικά πάθη είναι πάλι σε έκρηξη! Η σκοτοδίνη των πολιτικών παθών πυκνώνει, καθώς κατατίθενται στην πολιτική παλαίστρα, η οποία συντρίβει, ατιμάζει, καταστρέφει και δολοφονεί την ανθρώπινη προσωπικότητα. Εκεί, στα πολύχρωμα τηλεοπτικά παράθυρα, αλλά και στις αμέτρητες σελίδες του διαδικτύου, όπου παρελαύνουν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος.

«Ισχνές μειοψηφίες», στο όνομα μιας κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας και ενός κίβδηλου εκλογικού συστήματος, ευελπιστούν και πάλι να μετατραπούν σε «ισχυρές πλειοψηφίες», και έτσι να πανηγυρίσουν ως νικητές και να επιβάλουν τη θέλησή τους στη συντριπτική πατριωτική πλειοψηφία, υπακούοντας τυφλά στις αρρωστημένες ιδεοληψίες τους και στους ξένους πάτρωνές τους.

Αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα μας, και δεν είναι βέβαια αποτέλεσμα παρθενογένεσης, αλλά είναι σε μέγιστο βαθμό απότοκο της αρρωστημένης πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, και ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη των (πάλαι ποτέ) ονείρων μας, καθοδηγούμενη από τα σατανικά μυαλά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή της, αν δεν ανακοπεί η πορεία της από τις εθνικές αγνές φωνές, οι οποίες όλο και πληθαίνουν, δίνοντας μια ανάσα ελπίδας στην πολύπαθη ήπειρο.

Η Ευρώπη λοιπόν, σε αυτές τις εκλογές, επιβάλλεται να πάρει ηχηρό μήνυμα από τους πολίτες της:

-Πρώτον, ότι τα ευρωπαϊκά έθνη δεν είναι διατεθειμένα να καταστούν αδύναμες κρατικές οντότητες, μετατρέποντας τις χριστιανικές κοινωνίες τους σε κοινωνίες του Ισλάμ.

-Δεύτερον, ότι οι πολίτες απορρίπτουν αναφανδόν τη φτωχοποίησή τους από τις μεθοδευμένες οικονομικές κρίσεις και τους αχρείαστους πολέμους.

-Επιπλέον, δεν αποδέχονται τη δολοφονία της παραδοσιακής χριστιανικής οικογένειας με κίβδηλους νόμους, ποδοπατώντας την κατά φύσιν λογική με παρά φύσιν πρακτικές.

Οι Έλληνες πολίτες, λοιπόν, οφείλουν να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν κι αυτοί ένα παρόμοιο σημαντικό μήνυμα, έτσι ώστε να μικρύνουν οι «μεγάλοι» και να μεγαλώσουν αυτοί που σκέφτονται και δρουν αγνά και πατριωτικά.

Προκύπτει, επομένως, η αδήριτη ανάγκη:

-Να αφυπνισθεί και να επιβληθεί η εθνική συνείδηση.

-Να επικρατήσουν πολιτική ωριμότητα και αλλαγή νοοτροπίας των ψηφοφόρων.

-Να αλλάξει μορφή η νέα ελληνική αντιπροσωπία και να αντιταχθεί, μαζί με τους λοιπούς Ευρωπαίους πατριώτες, στην αντεθνική λαίλαπα που σαρώνει την Ευρώπη.

Ιδού «η Ρόδος», ιδού και «η κάλπη»!

*Αντ/γος (ε.α.), επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ 

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .