Κυριακή, Ιουνίου 9

Γιώργος Λαμπάτος: «Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο, τον φοβάμαι πολύ»

labatos
O Γιώργος Λαμπάτος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη δύσκολη συνεργασία που έχει βιώσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη «είχα μια εμπειρία αρκετά μεγάλη, γιατί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη ξεκινήσαμε. Υπήρχαν δυσκολίες, πολλά προβλήματα, πιστεύω ότι του

έδωσε η ζωή την ευκαιρία για πολλά χρόνια. Επειδή γρήγορα έγινε θιασάρχης, του έδωσε απλόχερα η ζωή τα πάντα».

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος «αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί, η συνεργασία ήταν προβληματική. Είχε συμπεριφορά αλαζονική, είχε μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, φωνές, έκανε διάφορα. Ο χαρακτήρας του ήταν επιθετικός γενικά προς όλους, όχι μόνο σε εμένα. Πέρασα δύσκολα, είχε μια ψυχολογία που μεταβαλλόταν. Δεν θα δούλευα μαζί του. Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο, τον φοβάμαι και τον φοβόμουν από πριν. Φοβόμουν τη συμπεριφορά του, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει. Μια φορά είχε δει μια φωτογραφία που είχε τον Μπιμπίλα και έλεγε “Οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ” και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Τόσα χρόνια στο θέατρο, δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά. Να σπάει πόρτες, να έχει τόσο βίαιη συμπεριφορά. Φταίμε κι εμείς που τα ανεχτήκαμε».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .