Παρασκευή, Ιουνίου 7

Να σε ποιους δίνει βίζα για τα νησιά μας ο Μητσοτάκης και πανηγυρίζει: Τούρκοι σε ελληνικό εστιατόριο χλευάζουν τα θύματα της γενοκτονίας!

 Την ώρα που η τουρκοποίηση του Αιγαίου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς χάρη στην «έμπνευση» της visa express, μια απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία δίνει «ελευθέρας» στην Τουρκία να στέλνει όποιον θέλει, όποτε θέλει σε νησιά κρίσιμα για την εθνική μας άμυνα (και να πανηγυρίζει κιόλας για την τουρκική «εισβολή»), πλάνα που έρχονται από ελληνικό εστιατόριο κάπου στη Σμύρνη (πιθανότατα), προκαλούν οργή.

Εξύμνηση του σφαγέα Κεμάλ!

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ και τα social media, ένας νεαρός Τούρκος, ο Okyanus Bozkurt, ο οποίος βρισκόταν σε ελληνικό εστιατόριο με ζωντανή μουσική, άρχισε να… βαριέται τα ελληνικά τραγούδια και σηκώθηκε να πάρει το μικρόφωνο.

Αφού ρώτησε πρώτα αν υπάρχουν Έλληνες μέσα στο μαγαζί, στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδά… τρόπος του λέγειν.


Αυτό που είπε, ωστόσο, δεν ήταν ένα απλό τραγούδι, αλλά το εμβατήριο της Σμύρνης, το οποίο περιγράφει το κάψιμό της από τους σφαγείς του Κεμάλ και την εξόντωση των Ελλήνων της Σμύρνης! Τη Γενοκτονία των Ελλήνων δηλαδή!

Ο νεαρός Τούρκος δεν ήταν ο μόνος που φώναζε το εμβατήριο αυτό με ιδιαίτερη έμφαση στο όνομα του Μουσταφά Κεμάλ, καθώς όπως ακούγεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε, υπήρχαν κι άλλοι μέσα στο εστιατόριο, οι οποίοι σιγόνταραν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις τελείωσε!
  • Το βίντεο με τους υπότιτλους για τους στίχους:

Αποθεώνουν οι Τούρκοι!

Κατά τους Τούρκους (yenicaggazetesi.com.tr), πρόκειται για έναν ύμνο που «συντέθηκε αφού απελευθερώθηκε (σ.σ. η Σμύρνη) από την εχθρική κατοχή (σ.σ. γαλλικές, βρετανικές και ελληνικές δυνάμεις) με τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας το 1923»!

Μάλιστα, όπως σχολίασε η τουρκική ιστοσελίδα, ο νεαρός με τα «εθνικά αισθήματα» στη συνέχεια μοιράστηκε το… κατόρθωμά του στα social media γράφοντας: «Κοσμική επίθεση σε ελληνικό εστιατόριο».

Και σημείωσε ότι συγκέντρωσε πάρα πολλά likes και θριαμβευτικά σχόλια: «Χιλιάδες άνθρωποι έκαναν σχόλια και κομπλιμέντα για τον νεαρό που είχε το θάρρος να τραγουδήσει τον ύμνο της Σμύρνης στο ελληνικό εστιατόριο. Πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν το βίντεο ξανά και ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά η yenicaggazetesi.com.tr

Δεν φτάνει φαίνεται σε αυτή την Κυβέρνηση μόνο η απόλυτη παράδοση του ονόματος του Αρχιπελάγους μας στην Άγκυρα, η οποία μεθοδικά και στοχευμένα «ταξιδεύει» το TurkAegean στα πέρατα της γης αλλάζοντας και παραχαράσσοντας την ιστορία.Δεν φτάνει που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ παρατεχάμενοι, αδιαφορούν για τον κατακερματισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και τα δίνουν όλα στην Τουρκία. Πρέπει ως Έλληνες να ανεχόμαστε και τον εξευτελισμό εξαιτίας τους…

 https://www.newsbreak.gr/kosmos/616982/na-se-poioys-dinei-viza-gia-ta-nisia-mas-o-mitsotakis-kai-panigyrizei-toyrkoi-se-elliniko-estiatorio-chleyazoyn-ta-thymata-tis-genoktonias/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .