Δευτέρα, Ιουνίου 10

Ο ελληνικός λαός με τη τεράστια αποχή ξεκαθάρισε ότι σιχαίνεται το πολιτικό σύστημα.

 Πρόκειται για πολιτειακή ανωμαλία. Δε γίνεται να επικαλούνται πια οι ταγοί μας τη λαϊκή νομιμοποίηση με 60% αποχή.

Υπήρξε πολύ μεγάλη αποχή γιατί ο κόσμος  σιχάθηκε τους πολιτικούς, ξέρει ότι τίποτα δεν θα αλλάξει, η ακρίβεια ήρθε για να μείνει, η ανέχεια, οι μισθοί πείνας θα συνεχίσουν  ίδιοι, οι συντάξεις τύπου ζητιανιάς δεν θα αλλάξουν. Στην Ελλάδα της αρπαχτείς και του βύσματος το καθεστώς Μητσοτάκη δεν έπεσε γιατί αυτό το ποσοστό που ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία είναι οι βολεμένοι της παράταξης. 

 Σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη κέρδισε η Δεξιά κι αυτό γιατί δεν αντέχουν οι πολίτες της Ευρώπης τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόσο στην οικονομία, όσο και στη παράνομη μετανάστευση. ΟΧΙ άλλοι παράνομοι μετανάστες. Οι κυβερνήσεις δίνουν τα πάντα στους παράτυπους μετανάστες και οι πολίτες της κάθε χώρας στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα. Στην Ελλάδα μέχρι το ΕΚΑΣ έκοψαν από τους Έλληνες χαμηλοσυνταξιούχους για να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες και όταν λένε χαμηλοσυνταξιούχοι στον Πρωθυπουργό της χώρας ότι πεινούν, δεν έχουν ούτε να φάνε τους στέλνει στην εκκλησία! Παραλογισμός !


 Αυτοί που έρχονται παράνομα έχουν ρημάξει τα πάντα, δεν υπάρχει σπίτι που να μη το έχουν κλέψει, περιουσίες ολόκληρες χάνουν οι πολίτες, κλέβουν αυτοκίνητα, δεν αφήνουν τίποτα, και όλο έρχονται κάθε μέρα κι άλλοι, μέχρι να τελειώσουν τους Έλληνες, η αντικατάσταση γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και εξελίσσεται η Ελλάδα σε Μουσουλμανική χώρα. Είδη ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε δραματικά, και όλο μειώνετε λόγο ανεργίας και οικονομικής δυσχέρειας έργο των κυβερνήσεων με τη πλασματική χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Μόνο που για τους κλέφτες πολιτικούς δεν ισχύουν τα Μνημόνια γι αυτό δεν μειώθηκαν και οι μισθοί τους, αρπάζουν 7.000 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, και μέσα σε 2-3 χρόνια αποκτούν 20 με 30 ακίνητα ! Αυτή είναι η πολιτική τους, αυτή είναι η Δημοκρατία τους! 

Μαρίζα Τσιτμή



Η επιστολή από τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Κέρκυρας:

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας για την «αποκατάσταση της αλήθειας» διευκρινίζει «προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνον δεν παρέστη ούτε αυτοπροσώπως ούτε με εκπρόσωπό του στο σχολιαζόμενο συμβάν, αλλά τελούσε σε πλήρη άγνοια για την παρουσία της συμπολίτισσάς μας στην επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού. Ο Αρχιεπίσκοπος, δηλαδή, ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πώς “διευκόλυνε” την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. πρωθυπουργό».

Προσθέτει ότι «είναι θλιβερό, για όποιον λόγο και αν αυτό έχει συμβεί, το όνομα του Αρχιεπισκόπου να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο γεγονός, όταν μάλιστα η συμπολίτισσά μας που εμφανίζεται στα επίμαχα τηλεοπτικά πλάνα έχει τύχει της πολυετούς στήριξης της Αρχιεπισκοπής μας».

Μαρίζα Τσιτμή

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» είπε τάχα θιγμένος σε σχετική ερώτηση. «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι' αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος» ήταν η εξοργιστική του απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλώντας στον Ant1.

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας για την «αποκατάσταση της αλήθειας» διευκρινίζει «προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνον δεν παρέστη ούτε αυτοπροσώπως ούτε με εκπρόσωπό του στο σχολιαζόμενο συμβάν, αλλά τελούσε σε πλήρη άγνοια για την παρουσία της συμπολίτισσάς μας στην επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού. Ο Αρχιεπίσκοπος, δηλαδή, ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πώς "διευκόλυνε" την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. πρωθυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .