Τετάρτη, Ιουνίου 26

Αυτή η εικόνα στην Άνδρο--Για τους παράνομους μετανάστες έχει λεφτά ο Κούλης, στέγη, επιδόματα για να ζουν άνετα, για τους Πυροσβέστες δεν έχει, τους έχει να κοιμούνται στον δρόμο !

Εικόνες ντροπής στην Άνδρο: Πυροσβέστες κοιμούνται στον δρόμο

 Φτου σας ρε ξεφτίλες πολιτικοί !

Οργή προκαλεί η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δεκάδες πυρκαγιές καθημερινά και οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια

για να προλάβουν τα… χειρότερα, οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τους πυροσβέστες να κοιμούνται στους δρόμους, προκαλούν οργή.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία από την Άνδρο δείχνει μια ομάδα πυροσβεστών να κοιμάται στα σκαλιά, σε ένα σοκάκι του νησιού, κρατώντας σε κοντινή απόσταση τον εξοπλισμό της.Είναι να απορεί κανείς: Τόσο δύσκολο ήταν να βρεθεί ένα κατάλυμα για αυτούς τους ανθρώπους, που κάνουν τα πάντα με ό,τι έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν ζωές και περιουσίες;

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα «X»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .