Κυριακή, Ιουνίου 30

Κασσελάκης προς Τσίπρα: «Ελα ανάλαβε και θα είμαι στρατιώτης, αλλιώς στήριξε με χωρίς παιχνίδια» – Η νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης προς Τσίπρα: «Ελα ανάλαβε και θα είμαι στρατιώτης, αλλιώς στήριξε με χωρίς παιχνίδια» – Η νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ 

Κλιμακώνεται η εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινή ανάρτηση – βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη με την οποία απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού αναφέρεται στον σεβασμό που είχε

για τον Αλ. Τσίπρα από τον πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε για να ρευστοποιηθεί σε ένα κεντρώο σχήμα με συμφωνίες κορυφής έξω από την κοινωνία» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται την ευκαιρία να διεκδικήσει να κυβερνήσει και επιτέλους να δικαιώσει τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών».

Και όπως γράφει, «με αίσθημα ιστορικής ευθύνης», καλεί τον Τσίπρα να αναλάβει, και ο ίδιος θα είναι ένα συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά του. Σημειώνει συγκεκριμένα: «Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή».

Σε άλλο σημείο αναφέρει ο Στ. Κασσελάκης:

«Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα – άλλωστε δεν πρόλαβα και να καθήσω. Έτρεχα από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη δίνοντας τον αγώνα. Προτιμώ να είμαι στρατιώτης στη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα παρά στρατηγός σε κομματικό εμφύλιο. Αλέξη, πάμε;» αναφέρει, παραφράζοντας το «Χάρη, πάμε;» που είπε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στον Χάρη Δούκα στηρίζοντας τον για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .