Τετάρτη, Ιουλίου 10

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ....Ολυμπιακό Χωριό: ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ 10.000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ -ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ --ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ! ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΛΑΓΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !

ΜΟΝΟ ΣΕΝΑΡΙΑ....Ολυμπιακό Χωριό: ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ :Σε διαδικασία υλοποίησης η δημιουργία Εμπορικού Κέντρου στη Διεθνή Ζώνη

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) τον Μάρτιο 2023, αποφασίστηκε να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης της δημιουργίας Εμπορικού Κέντρου για την αξιοποίηση της Διεθνούς Ζώνης στο Ολυμπιακό Χωριό υπεγράφη μνημόνιο

συνεργασίας 2 ετών με το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αξιοποίησης προχωρώντας στην εκπόνηση ειδικής οικονομοτεχνικής μελέτης, να προκηρυχθεί διαγωνισμός και να επιλεγεί ο ιδιώτης με τον οποίο θα υπογραφεί σύμβαση παραχώρησης.

Η δημιουργία Εμπορικού Κέντρου ήταν το πρώτο από τα τρία σενάρια της μελέτης της Deloitte Business Solutions (το δεύτερο σενάριο ήταν Θεματικό-Ψυχαγωγικό Πάρκο και το τρίτο Επιχειρηματικό Κέντρο-Κοινότητα γνώσης, τεχνολογίας και καινοτομίας)

Σε αυτό το σενάριο συμπεριλαμβάνονται στην κύρια χρήση εμπορικά καταστήματα λιανικής (ένδυση-υπόδηση), εστίασης, ηλεκτρικών συσκευών, ειδών σπιτιού, φούρνου, κομμωτήριο, καθαριστήριο, βιβλιοπωλείο, pet shop, υπεραγορών, παιδότοπο κ.α. Επίσης περιλαμβάνονται καταστήματα εξυπηρέτησης όπως τράπεζες, ΕΛΤΑ, τηλεφωνίας, πρατήρια ενέργειας, ΟΠΑΠ, ΚΤΕΟ. Επίσης αναφέρονται Εκπαιδευτικές χρήσεις όπως φροντιστήρια, κέντρο δημιουργικής απασχόλησης και Πολιτιστικές χρήσεις όπως μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων, πνευματικό – μορφωτικό κέντρο και κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 ΣΧΟΛΙΟ: Όσο τα είδατε εσείς άλλο τόσο τα είδαν και οι κάτοικοι του Ολυμπιακού χωριού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .