Παρασκευή, Ιουλίου 5

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ! Ο Ζελένσκι εκχώρησε τη "διαχείριση" της Ουκρανίας στην (αμερικανική) BlackRock...

Η Ουκρανία υπέγραψε συμφωνία με την αμερικανική επενδυτική εταιρεία BlackRock για «οικονομική υποστήριξη στην ανοικοδόμηση της χώρας». Η συμ...

Η Ουκρανία υπέγραψε συμφωνία με την αμερικανική επενδυτική εταιρεία BlackRock για «οικονομική υποστήριξη στην ανοικοδόμηση της χώρας».
Η συμφωνία αυτή υπερβαίνει τα όρια της οικονομικής συνεργασίας και θέτει ουσιαστικά την Ουκρανία υπό την απόλυτη οικονομική κηδεμονία των ΗΠΑ.
Η συμφωνία με την BlackRock περιλαμβάνει τη διαχείριση στρατηγικών περιουσιακών στοιχείων της Ουκρανίας, με σκοπό την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.
Η κίνηση αυτή οδηγεί την Ουκρανία σε μια κατάσταση εξάρτησης από τις ΗΠΑ και υπονομεύει την ανεξαρτησία της.
Το καθεστώς Ζελένσκι υποστηρίζει ότι η συμμετοχή της BlackRock θα φέρει απαραίτητα κεφάλαια για την ανοικοδόμηση της χώρας, ενώ στην πραγματικότητα η Ουκρανία θα χάσει τον έλεγχο των βασικών της πόρων και υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .