Παρασκευή, Ιουλίου 5

Παραβίασε το κόκκινο και την καταδίωξαν αστυνομικοί

 Νέα κατορθώματα της Δέσποινας Μοιραράκη – Αρνήθηκε να παραλάβει την κλήση – Δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης

«Περάστε από το τμήμα για μια προσωπική σας υπόθεση…». Τη συγκεκριμένη φράση θα ακούσει στο τηλέφωνό της πολύ σύντομα η γνωστή παρουσιάστρια, Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία θα πρέπει να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης της για 60 ημέρες!

Η κυρία Μοιραράκη πριν από μερικά βράδια παραβίασε έναν κόκκινο σηματοδότη στο κέντρο της Αθήνας και ύστερα από μια μικρή καταδίωξη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών σταμάτησε το όχημα της στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν είχε το δίπλωμα της μαζί» και έτσι της πήραν μόνο την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια ήταν σε έξαλλη κατάσταση και φανερά εκνευρισμένη μπήκε στο όχημα της, πάτησε γκάζι και έφυγε ενώ αρνήθηκε να παραλάβει και την κλήση με την παράβαση που της είχαν βεβαιώσει οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στην Τροχαία Γλυφάδας ήδη έχει πάει η σχετική απόφαση και η κυρία Μοιραράκη θα στερηθεί του διπλώματός της για δυο μήνες, ενώ ύστερα από την αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας δεν θα μπορεί να κινεί και το όχημά της.

 

 https://www.zougla.gr/greece/paraviase-to-kokkino-kai-tin-katadioxan-astynomikoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .