Τετάρτη, Ιουλίου 3

Μπακογιάννης για Δούκα: «Παραλίγο να καούν οι λόφοι Κολωνού και Φιλοπάππου, μεγάλες οι ευθύνες της δημοτικής αρχής»

«Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης

Επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα εξαπέλυσε ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στα social media.

O πρώην δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τις φωτιές του Σαββατοκύριακου στο λόφο του Κολωνού και στου Φιλοπάππου, καλεί τον δήμαρχο της Αθήνα

για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του τονίζοντας ότι «η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης»

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.

Το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Ακόμα μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Δικαίωμα του κ. Δούκα να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί. Υποχρέωση του όμως είναι να μην μείνει ο δήμος ακέφαλος και ακυβέρνητος.

Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης.

Εφόσον, εκ των πραγμάτων, ο κ. Δούκας κωλύεται να ασκήσει τα καθήκοντα του, λόγω της κομματικής του ενασχόλησης, για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος, οφείλει άμεσα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, ο οποίος και θα τις ασκεί σύμφωνα με τον νόμο».


Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.
Το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.
Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες.…
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .