Τρίτη, Ιουλίου 2

Σάλος με τον Ευάγγελο Αντώναρο: θα πρέπει στο Μαξίμου να βάζουν πολλές κομπρέσες στον Κυριάκο Μητσοτακη για να συνέλθει

Μετά τις σημερινές ομιλίες του Αντώνη Σαμάρα και του Κώστα Καραμανλή θα πρέπει στο Μαξίμου να βάζουν πολλές κομπρέσες στον Κυριάκο Μητσοτακη για να συνέλθει από τη σκληρή κριτική που δέχθηκε.

Ο μεν Σαμαράς, με ένα τρόπο αρκετά αυτοαναφορικό, τον πυροβόλησε χωρίς οίκτο κατά μέτωπο για πολλά θέματα και την αντικοινωνική του πολιτική. Ο δε Καραμανλής, αν και πιο statesmanlike και με πιο πυκνό λόγο, δεν ήταν λιγότερο οξύς. Αποδόμηση την συνεχιζόμενη, και μετά τις ευρωεκλογές, κοντόφθαλμη κι ελιτίστικη πολιτική των ευρωπαϊκών ηγεσιών μέρος των οποίων ο Μητσοτάκης περηφανεύεται ότι είναι.

Ποσό μπορεί να αντέξει τέτοια μαζική κριτική ο Μητσοτάκης – και στην εξωτερική του πολιτική. Δύσκολο να πει κανείς. Ειδικά μετά την σκληρή κριτική που αναγκάστηκε να καταπιεί στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Πάντως οι νύχτες του θα είναι πιο ανήσυχες.

.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .