Παρασκευή, Ιουλίου 5

Πυροβολισμοί μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών ανοιχτά της Χίου

 Έρχονται, έρχονται, έρχονται. Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και δίνουν επιδόματα στους παράνομους μετανάστες !

 
Επιχείρησαν να αποβιβαστούν στο νησί - Το σκάφος με τους μετανάστες επέστρεψε στα τουρκικά θαλάσσια ύδατα

Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ σκάφους του Λιμενικού και διακινητών μεταναστών σημειώθηκε πρωινές ώρες της Παρασκευής

ανοιχτά της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκάφος στο οποίο επέβαιναν περίπου 15 παράτυποι μετανάστες μαζί με τον διακινητή έγινε αντιληπτό από τις Λιμενικές Αρχές.

Το σκάφος με τους μετανάστες επιχείρησε να πλησιάσει το νησί για να αποβιβαστούν. Στο σημείο έσπευσε αμέσως το σκάφος του Λιμενικού.

Μόλις τους πλησίασαν, από το ταχύπλοο των μεταναστών έπεσαν πυροβολισμοί προς το σκάφος του Λιμενικού με τους λιμενικούς να ανταποδίδουν πυροβολώντας τον αέρα.

Τελικά το σκάφος  των μεταναστών δεν κατάφερε να πλησιάσει στη στεριά και έτσι επέστρεψε στα τουρκικά θαλάσσια ύδατα. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματίες.Σημειώνεται πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .