Δευτέρα, Ιουλίου 1

«Οι πολίτες απαιτούν επιστροφή στις ριζες μας !»

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Η ψήφος του λαού και η αποχή όσο περνούν οι μέρες αποδεικνύεται ότι δεν ήταν συγκυριακή και όπως ήταν αναμενόμενο, προκαλεί συζητησεις και γεννά εξελίξεις σε όλους τους πολιτικούς χώρους στην κοινωνία πυροδοτεί νέες εξελίξεις, αλλά, αντί για τον πολιτικό διάλογο, προτάσσονται η ονοματολογία, τα ατομικά συμφέροντα και οι συσχετισμοί.
Το σύστημα που βασίλευσε στα χρόνια της μεταπολίτευσης, αυτό της κληρονομικης κομματοκρατίας καταρρέει και τελειώνει δεκαπέντε χρόνια μετά τη χρεοκοπία.
Ο ιστορικός του κύκλος κλείνει και τώρα με πόνους γεννιέται το νεο.
Οι 60 στους 100 ψηφοφόρους έκριναν ότι δεν είχαν τι να ψηφίσουν και οσοι πηγαν στην κάλπη έδειξαν την απόγνωσή τους, ψηφίζοντας τρία κομματα που απο την επόμενη δείχνουν την ιδεολογικοπολιτική τους ένδοια.
Πιστεύουν, οι πολιτικά ανέραστοι και φιλοτομαριστικα ιδιοτελείς , οι βολεμένοι κληρονόμοι, ότι οι ιδέες έχασαν το νόημά τους.
Και όμως μεταξύ των ηχηρών μηνυμάτων που έστειλε η ΕΥΡΩΚΑΛΠΗ υπάρχει ένα μήνυμα που ξεχωρίζει από αυτές τις εκλογές και αυτό είναι ότι οι ιδέες εξακολουθούν να έχουν δύναμη.
Η απώλεια 1.100.000 ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές φέρνει τον Μητσοτάκη αντιμέτωπο με την παραδοσιακή δεξιά βάση της ιστορικής Παράταξης… και κάτι το ανάλογο συμβαίνει και στο ΣΥΡΙΖΑ του Κασελλακη και στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη …

Τα καθεστωτικά ΚΕΝΤΡΑ της ενημέρωσης και της προπαγάνδας έχουν στοκάρει κάθε χαραμάδα αλήθειας και αποκάλυψης του κύριου και καυτού ζητήματος της συνολικής απόρριψης και της πολιτικης ανατροπής που ερχεται.
Οι τρεις πολιτικοι νάνοι, των αδελφών κομμάτων των 3 ακησ , έχουν καταλήξει σε λανθασμένες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα.
Δεν έχουν καταλάβει ότι κάθονται επάνω σε βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν, οπως είναι η ανεργία και η ακρίβεια άρα και η φτώχεια, τα κύρια αίτια της οποίας καταφέρνουν , ακόμα , τα καθεστωτικά κέντρα να τα κρύβουν περισσότερο ή λιγότερο εθελοντικά, ανάμεσα σε άλλες θορυβώδεις δράσεις όπως εκείνη του... "πολύχρωμου σχολείου" που, κάποια στιγμή θα φέρουν και την κοινωνική έκρηξη, τσαλαπατώντας νόμους και φιρμάνια όλων αυτών των καθεστωτικών!!! 
Οι πολίτες δεν πιστεύουν πια ότι το παλιό πολιτικό σύστημα μπορεί να προσφέρει λύσεις.
Να το ενθυμείσθε... μου γραφει με εκτίμηση η κ.Α. Σπαθάτου ,αφού προηγουμένως εύστοχα έχει ως εξής τιτλοφορήσει τα γνωστά και σπουδαία … "Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"! 
Ήταν ο χρησμός της Πυθίας για την Ελλάδα μας πριν από 22 αιώνες... 
 Άρα, κι αν έχουν δοθεί "πακτωλοί χρημάτων σε προδότες του Ελληνισμού για την Άλωσή του", δεν πρόκειται ποτέ να αλωθεί! "Η Πόλις εάλω τότε κι όχι ο Ελληνισμός... 
Και επειδή ο Ελληνικός λαός θέλει να επιβιώσει και το έδειξε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, θα σταθεί πλέον επιθετικά απέναντι σε όλα τα μπλοκ των διεφθαρμένων και δοσιλόγων της εξουσίας.
Οι πρόσφατες Ευρωεκλογές, παρά τα λεγόμενα των πολλών, έδειξαν ότι οι Έλληνες δεν αποδέχονται , παρα τα χρονια που πέρασαν ,την κατοχή που έχουν υπογράψει τα εθνομηδενιστικα κομματα εξουσιας με τα μνημόνια , τόσο οικονομική και γεωστρατηγική όσο κυρίως πολιτιστική που παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο.
Η έλλειψη ηγετών και η αδυναμία των κομμάτων να διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό λόγο για τις ανάγκες και τις προοπτικές του 21ου αιώνα, έχουν οδηγήσει την ιδεολογική και προγραμματική τους συγκρότηση στο αδιέξοδο των υποβοηθούμενων τεχνικών.
Οι λαοί της Ευρώπης και αρκετά πιο πισω ακολουθεί και ο ελληνικός λαός ξεσηκώνονται κατα των προσκυνημένων και οικότροφων του κράτους εθελόδουλων που ελέγχει η σάπια ελιτ , κατα των πολυπλόκαμων «ιδρυμάτων» του Σόρος και άλλων οικονομικών οργανισμών, καθώς και των ποικίλων παρακρατικών και μυστικών υπηρεσιών που κρύβονται στα συστημικά κομματα των προθύμων πολιτικων ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ .
Το ΡΕΣΑΛΤΟ ασχολήθηκε διεξοδικά με τους ποικίλους αυτούς αρουραίους, οικότροφους του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ αντιρατσισμού, οι οποίοι καλύπτανε τη βρώμικη επαγγελματική «αντιρατσιστική» εργολαβία τους με ουρλιαχτά «επαναστατικά» και με θορυβώδεις, ρητορικές και αφοριστικές κορώνες εναντίον του «ρατσισμού», του «φασισμού» και τους κράτους.
Είναι οι πλέον αποτρόπαιοι και δόλιοι προβοκάτορες στην ιστορία της ανθρωπότητας: Υστερική, αντικρατική, κούφια ρητορεία και μανιώδης, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ προώθηση του κρατικού «αντιρατσισμού» και των ιμπεριαλιστικών νέων ιδεολογημάτων.
Φυσικά, για τον πολύ κόσμο, ο άθλιος και προβοκατόρικος ρόλος όλων αυτών των επιδοτούμενων γενίτσαρων με τις «υπερεπαναστατικές» προβιές, έμεινε άγνωστος.
Αντίθετα όλος αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» διαφημιζόταν και προβαλλόταν αγρίως από την ιμπεριαλιστική προπαγάνδα.
Σε τέτοια σκανδαλώδη βαθμό που το «idymendia», αυτό το αποτρόπαια, δωσιλογικό παράρτημα του Σόρος, που αποτελεί την κεντρική μήτρα της κουκολοφόρικης καθοδήγησης και των τρομοκρατικών παιχνιδιών των μυστικών υπηρεσιών, να προβάλλεται από τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού και να τυγχάνει μιας ασύλληπτης κρατικής εύνοιας και πολιτικής ασυλίας.
ΣΗΜΕΡΑ, όμως, που το διαδίκτυο άνοιξε ρωγμές στο τσιμεντένιο οικοδόμημα της καθεστωτικής ενημέρωσης, αποκαλύπτεται κατακλυσμιαία ο μακάβριος ρόλος όλου αυτού του συνασπισμένου «πολιτικού υπόκοσμου».
Βεβαίως, ο ουσιαστικός πολιτικός παράγοντες που ξεγυμνώνει όλες αυτές τις λασπωμένες, προβοκατόρικες «εστίες» είναι η χειμαρρώδης ανάπτυξη της λαϊκής οργής.
Μπροστά σε αυτή τη λαϊκή οργή που φουσκώνει καθημερινά τα πιόνια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ «αντιρατσισμού», εκτελώντας νευρικά και πανικόβλητα τον διατεταγμένο ρόλο τους, αυτό-αποκαλύπτονται και ξεγυμνώνονται. 
 Αρχίζουν ένα-ένα., με ταχύτητα γεωμετρικής προόδου, όλα αυτά τα οικότροφα γρανάζια της καθεστωτικής «αντιρατσιστικής» μηχανής να καίγονται.
 Και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και ο πανικός τους βρίσκεται και αυτός στην αρχή. Πολύ γρήγορα δεν θα βρίσκουν λαγούμια να κρυφτούν…
  Οι παραπάνω αποκαλύψεις είναι γνωστές σε εμάς από πολύ παλιά και τις έχουμε στηλιτεύσει σε πολλά κείμενά μας.
Σωρεία οι αναλύσεις, αλλά και οι αποκαλύψεις:
α) Για τον πρακτορικό προβοκατόρικο ρόλο τους. Για τις οικονομικές εξαρτήσεις με τα διεθνή ιμπεριαλιστικά δίκτυα, τα «ιδρύματα» και τους μηχανισμούς τους.
β). Για τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» φιέστες τους από τα ισχυρά οικονομικά και ποικίλα πολιτικά κέντρα του καθεστώτος: Από τράπεζες και πολυεθνικές επιχειρήσεις μέχρι κόμματα και τα κρατικά συνδικάτα.
Αν ψάξει κάποιος να βρει τους χορηγούς αυτών των αντιρατσιστικών φιεστών Θα ανατριχιάσει: Όλο το πολυεθνικό κεφάλαιο, οι μαφιόζοι του αθλητισμού και τα κράτη είναι οι χορηγοί.

Σε πολλά περιοδικά αποκαλύπτουμε αρκετά συνταρακτικά στοιχεία.
Μήπως θυμάστε αυτό το πολυτελέστατο φυλλάδιο με τίτλο:
«Υπάρχει μόνο μία επικίνδυνη μειονότητα: ο ρατσισμός»;
Μήπως θυμάστε ότι όλα τα έντυπα μέσα των ΜΜΕ το μοίραζαν από τις εφημερίδες τους;
Μήπως έχετε συγκρατήσει τους χορηγούς; 
Όλο το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.
Θα κλείσουμε με ένα μικρό σχόλιο του ΡΕΣΑΛΤΟ από το τεύχος-15:
«Οι αντιρατσιστικές φιέστες των προσκυνημένων σε μια επίδειξη θράσους πέρα από τα όρια του ξετραχηλώματος, τα ευρω«αριστερά» φόρουμ με τα φιλομεταναστευτικά σωματεία και τις «αντιεξουσιαστικές» φαμφάρες τους, κατέβηκαν να διαδηλώσουν παρέα με την κρατικοδίαιτη ΑΔΕΔΥ και την πασοκοδίαιτη ΓΣΕΕ. 
Λόγια που περιττεύουν και χαρακτηρισμοί που ωχριούν. 
Οι επιδοτούμενοι αυτοί αρουραίοι έχουν πλέον καταφέρει να εμπορεύονται την τριτοκοσμική εξαθλίωση, όχι δίχως ίχνος τσίπας – από αυτό ποτέ δεν διέθεταν- αλλά και δίχως τα στοιχειώδη προσχήματα και προκαλύψεις χάρη στα οποία η σωματεμπορία φιγουράριζε για αντιρατσισμός.
Με σλόγκαν «το πράσινη κάρτα είναι κόκκινη κάρτα» το εμετικό τους μάρκετινγκ απαιτεί:νομιμοποίηση όλων των μεταναστών,νομιμοποίηση όλων των παιδιών τους, νομιμοποίηση δίχως τον όρο της γνώσης της ελληνικής γλώσσας, νομιμοποίηση με ή χωρίς ένσημα, δηλαδή νομιμοποίηση της μαύρης εργασίας.

Ο ελληνικός λαός, στο όνομα της επιβίωσής του, οφείλει να σταθεί επιθετικά απέναντι στο συνασπισμένο μπλόκ Εξουσίας-Δοσιλόγων.
Οφείλει να τσαλαπατήσει τους νόμους και τα φιρμάνια όλων αυτών των καθεστωτικών «αριστεροδεξιούληδων» που ανενδοίαστα και ασύστολα φιλούν τις κατουρημένες ποδιές της διεφθαρμένης ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!»
Η πατριδα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο έλλειμμα ηγεσίας.
Βιώνουμε μετεκλογικά έντονα μια κρίση ηγεσίας και θεσμών.
Η πλειονότητα της κοινωνίας, σχεδόν το 70% δεν είναι ικανοποιημένο από τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία και δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη.
Το 75% δεν εμπιστεύεται το Κοινοβούλιο, το 85% δεν εμπιστεύεται τα πολιτικά κόμματα και το 90% τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Το εφεύρημα του Μεσαίου Χώρου και η ομοιομορφία του πολιτικού λόγου των δήθεν αντιπάλων , απεκάλυψε ότι υπηρετούν την ίδια πολιτικη και πως είναι θιασώτες της woke αντζεντας και όργανα της νέας τάξης που θελει να επιβάλει την κατάργηση των ΕΘΝΩΝ των ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με την επιβολή της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ .
Η συντριπτική πλειονότητα των λαών αναζητά την επαναφορά στο αξιακό τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια .
Τώρα είναι περισσότερο αποδεκτό, όχι μόνο από τους ψηφοφόρους που επέλεξαν δεξιά κόμματα, αλλά από την πλειονότητα της κοινωνίας. 
Αυτό που προβάλουν πως είναι το μπροστά σκορπά απόγνωση , απελπισία και προκαλεί δυστυχία .
Οι πολίτες απαιτούν επιστροφή στις ριζες μας !
 


Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος 

Χριστιανοδημοκρατικού 

Κόμματος Ελλάδος

"Έλληνες 

Χριστιανοδημοκράτες" 

www.nikosnikolopoulos.gr

πρώην Υφυπουργός Εργασίας - πρ. Βουλευτής Αχαΐας 

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .