Πέμπτη, Ιουλίου 4

Δ.Μοιραράκη για τροχαίο: «Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά»

 Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το ατύχημα

Δ.Μοιραράκη για τροχαίο: «Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά»
Η Δέσποινα Μοιραράκη, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (4/7) σε τηλεοπτική εκπομπή για το τροχαίο ατύχημα που είχε όταν έχασε τις αισθήσεις της ενώ οδηγούσε, τόνισε πως «αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά».

Η γνωστή επιχειρηματίας οδηγούσε, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και συγκρούστηκε με δύο μηχανές και ένα ΙΧ.

Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

«Αυτή τη περίοδο είμαι κουρασμένη και αγχωμένη, μου έχουν πέσει πάρα πολλά, έχω τα γυρίσματα και την επιχείρηση. Είναι πολύ απαιτητικά», ανέφερε αρχικά.

«Ήμουν στον Ταύρο, έστριψα σε ενα στενό και ξαφνικά τα μάτια μου έκλεισαν και λιποθύμησα. Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα το γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Έπεσε πάνω σε δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο και από το τράνταγμα ξύπνησα και τρελάθηκα», είπε στη συνέχεια η επιχειρηματίας.

«Ευτυχώς είμαι καλά. Έχω μόνο δύο καρούμπαλα. Ο γιατρός μου είπε ότι όλο αυτό συνέβη από υπερκόπωση», κατέληξε η Δέσποινα Μοιραράκη.

 .pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .