Τετάρτη, Ιουλίου 3

Έξαλλος ο Καρανίκας με την υπονόμευση του Κασσελάκη: Σκληρή επίθεση στον Τσίπρα

Το ρητό «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος» ταιριάζει μάλλον γάντι στον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος επέλεξε να επιτεθεί με σκληρά λόγια στον Αλέξη Τσίπρα. Με μια ανάρτησή του στο Facebook το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον πρώην πρωθυπουργό αλλά και φίλο του, ο οποίος μάλιστα τον είχε βάλει από τα αλώνια στα σαλόνια της πολιτικής, κάνοντάς τον σύμβουλο στρατηγικής μέσα στο Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καρανίκας σε ανάρτησή του που ξεκινά με το «Αλέξη πάμε» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δύο επιλογές: ή θα στηρίξει Κασσελάκη ή θα καταλήξει ομαδάρχης σε ομάδα κολάκων. Γνωρίζοντας μάλιστα τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού για τη δημιουργία ενός μεγάλου κεντροαριστερού μετώπου και βλέποντας τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, τον καλεί να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη για ανανέωση του κόμματος και όχι να γίνει επικεφαλής μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς ή μιας αριστερής ελίτ με την νομενκλατούρα της.

Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο ρίχνει τα καρφιά του και σε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πολεμούν τον Στέφανο Κασσελάκη και είναι έτοιμα να αποχωρήσουν από το κόμμα και να στοιχηθούν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα για όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ή είναι έτοιμοι να το κάνουν στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα, πρόκειται για μια ομάδα ξεπερασμένων από την πραγματικότητα στελεχών που κατέληξαν… νομενκλατούρα. Το κείμενο προφανώς αποτελεί αντίδραση του Νίκου Καρανίκα στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και είναι ενδεικτικό της εκρηκτικής κατάστασης στο κόμμα, καθώς ο τελευταίος έχει αποφασίσει να στηρίξει με νύχια και με δόντια τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακόμη κι αν αυτό απαιτεί να επιτεθεί με βαρείς χαρακτηρισμούς στον πρώην φίλο του, ο οποίος μάλιστα τον ευεργέτησε όσο λίγοι.

 https://fimotro.gr/exallos-o-karanikas-me-tin-yponomefsi-tou-kasselaki-skliri-epithesi-ston-tsipra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .