Τετάρτη, Ιουλίου 3

Χτύπησε πάλι ο ευπατρίδης Δημήτρης Γιαννακόπουλος με απίστευτες εξαγγελίες!

 Θα δώσουμε επίδομα για το 3ο παιδί – Ελληνικές σημαίες σε όλα τα παιδιά Δημοτικού.

«Ειδικά για φέτος και επειδή έχουμε την επέτειο του ενός αιώνα, θα ήθελα να ανακοινώσω και δύο ξεχωριστές πρωτοβουλίες. Πιστοί στις αξίες του Παύλου Γιαννακόπουλο, αποφασίσαμε να

υλοποιήσουμε δύο εμβληματικές δράσεις σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική μας ταυτότητα και ενδυναμώνοντας τον θεσμό της οικογένειας.

Σε μια εποχή που το δημογραφικό αναδεικνύεται σε νούμερο ένα πρόβλημα, στηρίζουμε την πυρηνική και παραδοσιακή οικογένεια μόνιμων κατοίκων ακριτικών περιοχών της χώρας, που επιλέγουν να φέρουν στον κόσμο το τρίτο παιδί και πάνω. Σε όλα αυτά θα είμαστε δίπλα τους.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ με την υποστήριξη του ιδρύματος, Παύλος Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει με ένα σημαντικό ποσό χρηματικό ποσό, εκείνες τις οικογένειες που προχωρούν σε αυτή τη δύσκολη αλλά σημαντική απόφαση. Προσφέροντας τους με αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα να καλύψουν τα πρώτα έξοδα για το μεγάλωμα του μωρού τους.

Παράλληλα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς πάντα, θα διανείμει κατά το σχολικό έτος, 2024-2025, σε όλους τους μαθητές της πρώτης τάξης των δημοτικών της χώρας ελληνικές σημαίες, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα περηφάνειας της πατρίδας μας.

Έκλεισα τα 50 πριν από λίγες ημέρες. Σε κάθε εθνική γιορτή όλο και λιγότερα σπίτια βλέπω να έχουν έξω την ελληνική σημαία και να έχουν άλλες σημαίες, πολύχρωμες. Δεν είναι έτσι. Είμαστε Έλληνες. Υπάρχει ελληνική σημαία και αυτή πρέπει να κυματίζει παντού».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .