Τετάρτη, Ιουλίου 3

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΟ VOICENEWS – «Το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο»

 Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύσαμε για την χειροδικία του βουλευτή και τέως υπουργού κου Αυγενάκη είχαμε την απάντησή του. Μία απάντηση η οποία ούτε απαντά σε αυτά που τα ίδια μας τα μάτια βλέπουν, ουτε ζητά επί της ουσίας

συγγνώμη για την συμπεριφορά του που δεν συνάδει με αυτήν ενός εκλεγμένου πολίτη.

 

Στη δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης αφού ζητά συγγνώμη «για την ένταση και την αναστάτωση» στη συνέχεια υποστηρίζει ότι « το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο»

Το βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη


 

 

Η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη

Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητω συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβασης.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλ από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος.

Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο.

 https://voicenews.gr/h-apantisi-tou-avgenaki-sto-voicenews-to-peristatiko-paremeine-se-epipedo-diafonias-kai-lektikis-entasis-mono/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .