Πέμπτη, Ιουλίου 11

Δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ στη σπείρα που εκβίαζε καταστηματάρχες


Η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό ότι δύο μέλη του κόμματος εμπλέκονται στη σπείρα που εκβίαζε μαγαζάτορες.

Όπως αναφέρεται, ανεστάλη η κομματική τους ιδιότητα.

Η ανακοίνωση:

«Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας».

Θυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 14 άτομα, εκ των οποίων 9 δημόσιοι υπάλληλοι. Ανάμεσά τους ένας Δημοτικός αστυνόμος τμηματάρχης, και άλλοι δημοτικοί αστυνομικοί της Αθήνας και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, της Διεύθυνσης Υγιεινής. Κατ’ εντολή των αρχηγικών μελών, οι υπάλληλοι διενεργούσαν στοχευμένους ελέγχους στα εν λόγω καταστήματα, προκειμένου οι ιδιοκτήτες να εξαναγκαστούν να υποκύψουν στις εκβιάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .