Σάββατο, Ιουλίου 6

Kαι ακόμα είμαστε στην αρχή, κ. Μητσοτάκη!

 

Του Χρήστου Μπολώση

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 34χρονος άνδρας, επειδή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm κατά του EuroPride, λέγοντας ότι ο κόσμος πρέπει να διαδηλώσει κατά της καταστροφής της οικογένειας προκειμένου να αντισταθούν στη χούντα των ΛΟΑΤΚΙ

και της νέας τάξης πραγμάτων.

Αυτό ήταν! Ο άνθρωπος δημοκρατικότατα συνελήφθη, δημοκρατικότατα κρατείται και περιμένει να δικαστεί και ασφαλώς να καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης για απείθεια.

Θα ήταν όλα καλά και όλα ωραία και εγώ θα συνηγορούσα πρώτος, ακόμα και να εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες ο συλληφθείς, αν η επιλεκτικά ευαίσθητη ΕΛ.ΑΣ. συνελάμβανε και τους ΛΟΑΤΚΙ που προκαλούν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στις… Pride τους.

Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει κι έχουμε δει «υπερήφανους» να καλύπτουν με εικόνες της Παναγίας τα γεννητικά τους όργανα, χωρίς ουδείς να συγκινείται.

Είπαμε ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του.

Από τη στιγμή όμως που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί και την ανάλογη κριτική ή τις τυχόν συνέπειες.

Στην περίπτωση των ΛΟΑΤΚΙ όμως, συνέπειες υπάρχουν μόνο για όσους τολμούν να ψελλίσουν οποιαδήποτε αντίρρηση.

Χαίρεται, κ. Μητσοτάκη. Να χαίρεστε το 41% που το φτάσατε 28% και ακόμα είμαστε στην αρχή.

 https://www.antinews.gr/55728/kleidarotrupa/kai-akoma-eimaste-stin-archi-k-mitsotaki/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .