Και που να δείτε την θέση των γυναικών στην κατεχόμενη, από το Ισραήλ, Γάζα!
Σε ύπτια θέση!
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις πια το ψέμα απ΄την αλήθεια, μετά την ανατροπή κάθε αλήθειας με "επιχειρήματα", προσαρμοσμένα σε απώτερους σκοπούς, αλλά τουλάχιστον, ας κρατάμε μία "πισινή", πριν αρχίσουμε να εκθειάζουμε πρόσωπα και πράξεις!
Τα μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από τη Δύση επινόησαν πρόσφατα μια ιστορία, υποστηρίζοντας ότι μια Ιρανή, στην Τεχεράνη διαμαρτυρήθηκε ενάντια στον υποχρεωτικό νόμο Hijab, πετώντας τα ρούχα της και περπατώντας στους δρόμους με τα εσώρουχά της.
Στην πραγματικότητα, η γυναίκα είναι φοιτήτρια του πανεπιστημίου Azad της Τεχεράνης και σύμφωνα με τους γνωστούς και τους συμμαθητές της, βρισκόταν σε τεράστιο άγχος και έπασχε από ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα.
Την συνέλαβε η αστυνομία για διατάραξη δημόσιας τάξης και οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για να λάβει φροντίδα, από γιατρούς. Πιθανότατα πάσχει από κάποιο είδος ψύχωσης.
Και παρεμπιπτόντως, ακόμη και αν - για χάρη του επιχειρήματος όλο αυτό ήταν μια έκφραση διαμαρτυρίας, τι απέφερε;
Οι παρευρισκόμενοι κυριολεκτικά δεν δίνουν σημασία, απλώς γέλασαν. Ενα ασήμαντο γεγονός, για λύπηση, από ένα άτομο.
Κανείς δεν είδε και δεν κατέγραψε κάποια επίθεση της Αστυνομίας, στην γυναίκα, πριν ακόμη βγάλει τα ρούχα της. Πώς δημιουργήθηκε το σενάριο "Γυναίκα-Ζωή-Ελευθερία"; Για ποια "αντίσταση" στο καθεστώς μιλάνε; Με τόσο κόσμο εκεί κάποιος θα κατέγραφε την δήθεν επίθεση, για την λάθος μαντήλα!
Παραληρεί όποιος πιστεύει ότι το Ιράν έχει πλέον πέσει.
Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα ανατραπεί, περπατώντας στο δρόμο με τα εσώρουχά σας, ούτε με Ισραηλινά προπαγανδιστικά σποτάκια.https://www.press-gr.com/2024/11/blog-post_45.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .