Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού περί «σεβασμού στους θεσμούς», στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η αμφισβήτηση στο θεσμό της δικαιοσύνης ξεκίνησε από τις δηλώσεις του ίδιου του Κ. Μητσοτάκη ο οποίος πριν μερικά χρόνια αμφισβητούσε ευθέως την ίδια τη δικαιοσύνη.
Εάν μάλιστα ο πρωθυπουργός σεβόταν πραγματικά τους θεσμούς, η εμπλοκή του κ. Τασούλα στη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών με τις δικογραφίες στη Βουλή θα ήταν το σημαντικότερο επιχείρημα ώστε να μην προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι οι θεσμοί δεν αμφισβητούνται ποτέ εάν λειτουργούν μακριά από τα κόμματα και κυρίως σε συνάρτηση με το κοινό περι δικαίου αίσθημα.
Επειδή όμως ο Κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός, νομίζει πως είναι τόσο ισχυρός ώστε να μπορεί να επιβάλει όποιαδηποτε αντιθεσμική απόφασή ή προσωπική του επιλογή στον ελληνικό λαό παραβιάζοντας έτσι την ίδια την λειτουργία της Δημοκρατίας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .