Πέμπτη, Μαΐου 1

Ανοίγει ο φάκελος των εμβολιασμών!

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε και διέταξε να κάνουν οι Έλληνες, θέλοντας και μη, εμβόλια για τον Covid-19.

Ελληνικό δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 50.000 ευρώ σε συμπολίτη μας που έκανε εμβόλιο AstraZeneca για τον Covid-19, το οποίο του προκάλεσε σοβαρότατες παρενέργειες. Η είδηση είναι εξαιρετικά σοβαρή και δικαιώνει όλους εκείνους που διατύπωσαν αντιρρήσεις για την πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου

Μητσοτάκη όσον αφορά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Έτι, δε, ανοίγει τον δρόμο για διεκδικήσεις χιλιάδων Ελλήνων, που εκβιάστηκαν για να κάνουν εμβόλια και στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι ο εμβολιασμός τούς προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες. 

Έως σήμερα το ζήτημα των παρενεργειών από τις… πανάκειες που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει συζητηθεί όπως και όσο θα έπρεπε ούτε στα δικαστήρια ούτε σε πολιτικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί στην πατρίδα μας η… απόλυτη αρχή είναι εκείνη του πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε και διέταξε να κάνουν οι Έλληνες, θέλοντας και μη, εμβόλια για τον Covid-19. Όσοι αρνούνταν ή δήλωναν τον προβληματισμό τους για την εσπευσμένη διαδικασία υβρίζονταν, διώκονταν και συκοφαντούνταν από τον πρωθυπουργό και την «αυλή» του. Πλήρωναν πρόστιμα, έχαναν τις δουλειές τους, άκουγαν τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους αποκαλεί «ψεκασμένους» και «τζαμπατζήδες»! 

Οι άνθρωποι που είτε δεν επιθυμούσαν να εμβολιαστούν είτε δίσταζαν, φυσικά, δεν ήταν ούτε «ψεκασμένοι» ούτε «τζαμπατζήδες» ούτε «καθυστερημένοι» και… δεισιδαίμονες. Ήταν και παραμένουν λογικοί πολίτες, που δεν συμφωνούν με τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις (κάτι στο οποίο ειδικεύονταν καθεστώτα, όπως αυτό του Χίτλερ στη Γερμανία) και απαιτούν να πειστούν για να κάνουν κάτι, το οποίο μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία τους. 

Αμέσως μόλις έγιναν οι μαζικοί υποχρεωτικοί εμβολιασμοί του πληθυσμού έγιναν καταγγελίες και αναφορές για παρενέργειες (ακόμα και για ξαφνικούς, «ανεξήγητους» θανάτους), αλλά αποκρούστηκαν από την κυβέρνηση κι από τους ιατρούς, που υπηρέτησαν το αφήγημά της και από τα ενσωματωμένα στην εξουσία ΜΜΕ. 

Στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, όμως, το θέμα δεν είναι ταμπού και πολλές υποθέσεις έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ θύματα των εμβολίων έχουν δικαιωθεί. Όλα δείχνουν ότι, έστω με καθυστέρηση, θα συμβεί κάτι τέτοιο και στην πατρίδα μας. 

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. 

Δημοσιεύεται στη «δημοκρατία»

 https://www.antinews.gr/67150/ellada/anoigei-o-fakelos-ton-emvoliasmon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .