Κι αυτό για να τον ψηφίσετε, αλλά μετά να μη κάνετε παράπονα αν δεν έχετε να φάτε ένα σουβλάκι διότι δεν θα υπάρχει σάλιο , να μην γκρινιάζετε μετά στο μπαρ για το σάπιο κράτος πίνοντας πάλι μόνο ένα ποτάκι γιατί δεν θα υπάρχει μία, ως – άφραγκοι που θα είστε.
Και μετά αφού τον ψηφίσετε, να μη βαράτε το κεφάλι μας στον τοίχο όταν ο Μητσοτάκης θα ξανακάθεται στην αναπαυτική καρέκλα του Μαξίμου και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να πεινάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .