Τετάρτη, Αυγούστου 12

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ! Ο άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος»

Συναγερμός σήμανε σήμερα ημέρα Τετάρτη στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος» του Μετρό, έπειτα από περιστατικό πτώσης ατόμου στις γραμμές. 


Συναγερμός σήμανε σήμερα ημέρα Τετάρτη στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος» του Μετρό, έπειτα από περιστατικό πτώσης ατόμου στις γραμμές.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το άτομο έχασε τη ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας έπεσε στις ράγες με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.
Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με 4 οχηματα.
Εξαιτίας του περιστατικού, η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 διεξάγεται προσωρινά μόνο στο τμήμα «Σεπόλια – Ελληνικό».
Παράλληλα, εκτός λειτουργίας παραμένουν προσωρινά οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι» και «Άγιος Αντώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .