ΕΡΩΤΑΣ ΤΡΕΛΟΣΙ Όταν ο γάτος του γείτονα επισκέπτεται το κορίτσι των ονείρων του, κάθε μέρα επί δύο χρόνια

Μια χνουδωτή γάτα, που ακούει στο όνομα Σόφι, βρήκε τον δικό της πιστό θαυμαστή! Από τότε που ο γάτος του γείτονα, ο Σκότι,
την είδε, έγινε ο πιο φανατικός οπαδός της και την ακολουθεί πάντα και παντού, εδώ και δύο χρόνια.

Αν η ιστορία τους γινόταν ταινία, θα λεγόταν “Όταν ο Σκότι…γνώρισε τη Σόφι”! Για να τους γνωρίσουμε, όμως, καλύτερα.Η Σόφι είναι ένα αδέσποτο γατάκι από τη Βοστώνη που υιοθετήθηκε το 2014. Η “μαμά” της λέει ότι από την πρώτη μέρα που την πήγε βόλτα στη γειτονιά, ερωτεύτηκε τον γάτο του γείτοναΘυμάται τον Σκότι, τις πρώτες μέρες, να πλησιάζει μέχρι κάποιο σημείο κι έπειτα να κοιτάζει για ώρες πολλές τη Σόφι από απόσταση, χωρίς να πηγαίνει πιο κοντά.


Η Σόφι δεν του έδινε ιδιαίτερη σημασία, μέχρι που ο Σκότι βρήκε το θάρρος να γίνει πιο τολμηρός και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο. Ήταν σαν να περίμενε πρόσκληση από εμάς, λέει η “μαμά” της, για να μπει στην παρέα μας. Μετά από λίγες βδομάδες, όμως, ο Σκότι μάζεψε όλο το κουράγιο του και αποφάσισε να “συστηθεί” στο κορίτσι των ονείρων του.Η επιμονή του άρχισε να αποδίδει και σύντομα η Σόφι έφτασε στο σημείο να τον περιμένει κάθε φορά για νέες περιπέτειες. Από τότε, όποτε βγαίνει για βόλτα, ο Σκότι έρχεται αμέσως κοντά για να περάσουν χρόνο μαζί.

Η “μαμά” της Σόφι, λέει πως το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι να ανοίξει τα παραθυρόφυλλα και τις κουρτίνες, ώστε να μπορεί η Σόφι να κοιτάξει έξω. Τις περισσότερες φορές ο Σκότι είναι καθισμένος στο δρόμο κοιτώντας ψηλά και παρακολουθούν ο ένας τον άλλον.
Συνεχίζει λέγοντας πως αν ο Σκότι τις δει να κάθονται στη βεράντα από το γκαζόν του, τότε περπατάει, πλησιάζει στο πεζοδρόμιο και περιμένει ελπίζοντας πως θα κατέβουν.
Τα ραντεβού τους εξελίχθηκαν, αφού μετά τις ματιές και το φλερτ, άρχισαν να βλέπουν μαζί τον φράχτη κάθε βράδυ και έπειτα να κάνουν βόλτες στην αυλή.Είναι πολύ χαριτωμένοι μαζί! Όπως λέει και η “μαμά” της, αν δείτε τη Σόφι έξω τότε το πιο πιθανό είναι να δείτε και τον Σκότι μερικά βήματα πιο πίσω. Είναι ο πιο γλυκός γείτονας και το μόνο που θέλει είναι την παρέα της… Άντε, κι ένα φιλί!

Κείμενο: Παναγιώτα Κλεάνθους για το mononews.gr

 epixirimatias.gr