Και ενώ ο Τσίπρα ξεπουλάει, η απίθανη ΝΔ υπόσχεται μεγαλύτερο ξεπούλημα

Nέα Δημοκρατία: Eμείς ξέρουμε καλύτερα πως να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα, ο Τσίπρας τα καταφέρνει αλλά είναι λίγο....ατζαμής

Στην πρεμιέρα της εκπομπής "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση: «Καθύβρισαν και κατασυκοφάντησαν αυτούς που δούλευαν στην “Ελληνικός Χρυσός” και κάνουν ό,τι μπορούν για να μπλοκάρουν την οποιαδήποτε επένδυση υπάρχει στη χώρα. Δεν θα χαριστούμε. Αρκετά. Η χώρα δεν μπορεί να μείνει άλλο πίσω».

Και λίγες μέρες πριν διαβάζαμε: Δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο εργοστάσιο της «Παπαστράτος».

«Ο κ. Τσίπρας, μόνος του σήμερα, αποκάλυψε ότι δεν πίστευε καν ότι υπήρχε επιχειρηματίας να επενδύσει στην Ελλάδα», σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η «Πειραιώς».

«Ήταν μια από τις ελάχιστες στιγμές ειλικρίνειας του πρωθυπουργού. Η πραγματικότητα είναι ότι επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές.

Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Σκουριές και το Ελληνικό. Προτρέπουμε τον κ. Τσίπρα, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, να περάσει και από τις Σκουριές και να εξηγήσει στους εργαζόμενους την πολιτική του.

Οι επενδύσεις χρειάζονται σχέδιο, αξιοπιστία και μεθοδική δουλειά. Χαρακτηριστικά που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν διαθέτει», καταλήγει.

Με λίγα λόγια ενώ ο Τσίπρα κατηγορείται από τον ελληνικό λαό ως προδότης γιατί πέραν των άλλων ξεπουλάει δημόσια περιουσία έρχεται η αξιωματική αντιπολίτευση να τον κατηγορεί ότι δεν ξεπουλάει καλά και υπόσχεται καλύτερο ξεπούλημα.

Αλήθεια τέτοια αβανταδόρικη αντιπολίτευση δεν θα μπορούσε ποτέ να ονειρευθεί ο Τσίπρας!anemosantistasis