ΑΥΤΑ γίνονται μόνο στο Ελλαδιστάν του 2017 με τη ΛΑΘΡΟκυβέρνηση Τσίπρα! --Τσίπρας μην πειράξετε τους λαθρομετανάστες καθίστε ήρεμα να σας ληστέψουν ή και να σας σκοτώσουν γιατί όχι; Αυτό μας λένε....ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΒΡΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ !

Τόλμησε να προστατεύσει την περιουσία του από την αγέλη των ΛΑΘΡΟ-ΡΟΚ και τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση!
2017-11-21_124020
Απλά πυροβόλησε στον αέρα ο άνθρωπος να προστατεύσει την περιουσία του αλλά και τον πατέρα του από την αγέλη των λαθρο-ορκ και το Ελλαδιστάν τον πάει αυτόφωρο…. Όλοι στα όπλα ρεεεεεε…
Αυτά συμβαίνουν στο ελλαδιστάν του 2017. «Τόλμησε» να προστατεύσει την περιουσία του από πλιάτσικο μεταναστών και κινδυνεύει τώρα με φυλάκιση!

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, έξι πρόσφυγες, ηλικίας 13 έως 45 ετών, οι οποίοι διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός της Χίου, καθώς και ένας κάτοικος του χωριού, που εμπλέκονται σε επεισόδιο που σημειώθηκε στο θερμοκήπιο του τελευταίου, αργά χθες το βράδυ.
Οι έξι αιτούντες άσυλο κατηγορούνται για κλοπή λαχανικών από το θερμοκήπιο και φθορά ξένης περιουσίας, καθώς και πρόκληση σωματικών βλαβών στον 75χρονο πατέρα του 43χρονου Έλληνα κατηγορούμενου, ο οποίος κατηγορείται για οπλοχρησία αφού πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο στον αέρα για εκφοβισμό.
Όπως μεταδόθηκε το πρωί από δημοσιογραφικό πόρταλ το επεισόδιο εκδηλώθηκε, όταν ο πατέρας -που νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο της Χίου- ενημέρωσε τον αγρότη γιο του για την παρουσία τρίτων προσώπων στο θερμοκήπιο που διαθέτει, κοντά στην περιοχή του ΚΥΤ. Ακολούθησε καυγάς και τελικά η προσαγωγή των παραπάνω στην Αστυνομία και η απαγγελία των κατηγοριών.
 makeleio.gr