Δευτέρα, Μαΐου 20

«Συνδικάτο»: Στην επιφάνεια το απόρρητο σχέδιο του Σόρος για την Ευρώπη – Ετοιμάζουν εποικισμό της Ευρώπης με χιλιάδες λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

34943soros-large.ab94b306
Πριν από λίγες ημέρες ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο λέγοντας ότι ο ειδικός του πολυπολιτισμού και μάστερ του χάους Τζορτζ Σόρος, ήταν η αιτία της τωρινής τεράστιας μεταναστευτικής κρίσης και ότι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη καταρρέει!
Προσθέτει δε, ότι ο Σόρος είναι ο αληθινός ηγέτης σχεδόν όλων των αριστερών οργανώσεων και ακτιβιστών, κάτω από τις οποίες υλοποιείται το σχέδιο μαζικής μετανάστευσης
μιας ηπείρου σε μία άλλη, εννοώντας από την Ασία προς την Ευρώπη.
Ο Ορμπάν έδωσε μια ενδιαφέρουσα προειδοποίηση: Κάλεσε τους Ευρωπαίους να ξυπνήσουν, έτσι ώστε κανένα από τα εκλεγμένα άτομα του μεγιστάνα να μην κυβερνήσουν τον κόσμο. Με αυτό, αναγνώρισε ο ίδιος ότι αναμφισβήτητα υπάρχει μια ελίτ πολιτικών, τους οποίους  δεν επέλεξαν οι πολίτες του κόσμου, αλλά αυτοί που τείνουν να κυβερνούν τον πλανήτη.
Έτσι, από την μια μέρα στην άλλη, μια νέα θεωρία συνωμοσίας έγινε πραγματικότητα, σύμφωνα με κάποιους!
Αν κάποιος με τέτοια εξουσία δίνει οδηγίες προς την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στους ηγέτες  της ΕΕ ότι: «Πρέπει να αποδεχτείτε τους μετανάστες στην Ευρώπη.», τότε τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα.
Με το σχέδιο «Συνδικάτο», όλα τα αποκαλούμενα  κοινωνικά φόρουμ, ανακοίνωσαν ανοιχτά  ότι η ΕΕ είναι υποχρεωμένη να φροντίσει μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες, δίνοντας  16,8 δις $, συνολικά το χρόνο. Γιατί όμως ;
«Η ΕΕ χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, για να είναι αποτελεσματική η διαχείριση των ροών αιτούντων ασύλου και  να μπορέσει η Ένωση, με μεθοδευμένο τρόπο και καλό ρυθμό να τους απορροφήσει, ενώ το σχέδιο πρέπει να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα της Ευρώπης», δήλωσε πρόσφατα ο Σόρος, προσθέτοντας ότι πρόκειται για σχέδια παγκοσμιοποίησης που  καθοδηγούνται από τον ΟΗΕ.
Έμμεσα έτσι, ο ίδιος ο μεγιστάνας επιβεβαιώνει όλα όσα υποστηρίζουν οι «θεωρητικοί συνωμοσιών» εδώ και χρόνια.
Μια νέα παγκόσμια τάξη θα δημιουργηθεί υπό τον ΟΗΕ, η οποία όμως έχει προετοιμαστεί εδώ και δεκαετίες, για μια κατάσταση χάους, την οποία παρατηρούμε σήμερα.
Σύμφωνα με τον Σόρος, οι μετανάστες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τόπο διαμονής τους. Έτσι, μια κατάσταση όπως αυτή σε ένα μικρό χωριό για παράδειγμα, όπου οι 40 κάτοικοι μετακινούνται για να μείνουν 120 μετανάστες (άνδρες), θα γίνει κάτι συνηθισμένο.
«Η είσοδο μεταναστών είχε ως αποτέλεσμα την ύπαρξη διακινητών ανθρώπων και από την άλλη πλευρά, την ύπαρξη  των ακτιβιστών (υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα), οι οποίοι υποστηρίζουν κάθε τι που αποδυναμώνει την κατάσταση», δήλωσε ο Ορμπάν, δείχνοντας τον Σόρος,  ως το ηγέτη αυτού του σχεδίου.
«Το σχέδιο αντιμετωπίζει την προστασία των εθνικών συνόρων ως εμπόδιο της ροής των προσφύγων», είπε ο Σόρος.
«Μας ποιος είναι είναι ο Σόρος που υλοποιεί  σχέδιο για την αντιμετώπιση της προστασίας των μεταναστών και  τα εθνικά σύνορα ως εμπόδιο;», διερωτήθηκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
Στόχος της ΝΤΠ  είναι ένας κόσμος χωρίς εθνικά σύνορα, ο οποίος επιβεβαιώνει και πάλι τη θεωρία της νέας παγκόσμιας τάξης.
Και αυτό ακριβώς έδειξε ο Ορμπάν.
Έδειξε ότι ο στόχος του Σόρος ήταν να καταστρέψει τα εθνικά σύνορα και την ταυτότητα όλων των κρατών-μελών για το σκοπό ενός ενιαίου κόσμου, μιας  νέας τάξης.
Φυσικά, το γεγονός αυτό είναι συνυφασμένο και με τα ίδια τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επειδή ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της, ο  Jean Monnet,  το 1943 είχε δηλώσει: «Δεν θα υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη, εάν μια  χώρα ανασυσταθεί με βάση την εθνική της κυριαρχία.  Οι ευρωπαϊκές χώρες είναι πολύ μικρές για να εξασφαλίσουν στα έθνη τους, την απαραίτητη πρόοδο και την κοινωνική ανάπτυξη. Τα ευρωπαϊκά κράτη πρέπει να συγκροτηθούν σε μια ομοσπονδία».
Έτσι, το προφανές σχέδιο είναι να καταστραφεί η εθνική κυριαρχία μαζί με τα  πολιτιστικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά, κάτω από την ομπρέλα ενός ψευδούς ευρωπαϊσμού, που βασίζεται σε ψευδείς αξίες και ψευδή  ιδανικά. για τα οποία  μας επιτίθενται όλα αυτά τα χρόνια όλοι αυτοί.
Επίσης, είναι σαφές ότι ο Σόρος δεν είναι  η κορυφή του παγόβουνου, αλλά υπάρχει μια σκοτεινή ελίτ που υλοποιεί αυτά τα ειδικά σχέδια, που έχουν μόνο ένα στόχο: Να αναιρέσουν από τον άνθρωπο  όλα τα θεία που του έδωσε ο Θεός.





makeleio.gr