Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Μια ανώνυμη Ελληνίδα : Ο Σόρος και οι Πρόθυμοι

Είναι τοις πάσιν γνωστό οτι ο Σόρος ειναι ο κακός δαίμονας όλου του πλανήτη. Στην μεγάλη καρδιά του ομως ειδική θέση εχει η Ελλάδα , την οποια θεωρεί ενα εξαιρετικό οικόπεδο και την θελει ολη δική του. Εργαζεται για αυτο χρόνια τωρα , συνεργαζεται με πολλους εξωτερικους και εσωτερικους συνεργατες και κάθε φορά που φτάνει στο παρα ένα να την αποκτησει ΚΑΤΙ συμβαινει και η κατασταση του ξεφεύγει.

Για του λογου το αληθές σας παραπεμπω στην εταιρεια που ιδρυσε προ πολλων χρόνων με την επωνυμια Hellas Land , Ελληνική Γη . Ειναι η εταιρεια του που θα διαχειριστεί ολο το »οικοπεδο », όταν πεσει στα χερια του. Για τον σκοπο αυτον φυσικα χρειαζεται συνεργάτες, κυριως εσωτερικους συνεργατες και ποιοι καλυτεροι απο τους κατ’ εξοχην αρμοδιους για τις ξεπωλήσεις , τους πολιτικούς. Για οσους συνεργαζονται μεχρι και βραβεια Νομπελ μοιράζει. Για οσους οχι , διαθέτει εσωτερικους πολιορκητικούς κριούς.
Με αφορμες που του δινουν τα Συντάγματα ρίχνει κυβερνησεις . Πχ λογω της λήξης θητείας ενος ΠτΔ ριχνει και την κυβέρνηση που λιγο του τα χαλάει , βαζοντας αφ’ ενος τους »εσωτερικους του» που λεγαμε με ενα νον πειπερ να ξεκινήσουν την δουλειά και μετα σκαρώνει κι ενα ολοκληρο κινημα , εν προκειμενω των Αγανακτισμένων, για να ξεσηκωσει το πόπολο και να γινει η ανοδος των ημετερων με τιμες και αλαλαγμους χαράς της μαζας . Μετα φυσικα στο κρισιμο πόστο βαζει τον καταλληλο ημέτερο , ξεκιναει κι ενα μπαραζ δημοσιευματων σε δικές του έγκυρες ξενες εφημεριδες που προμοτάρουν και παρουσιαζουν ως εθνοσωτήριες τις εθνοκτόνες κινησεις των » εργαλείων του », μπαίνουν αυτοί , με τις πλατες του , όλο φόρα και οίηση στα Ευρωκοινοβουλια και στα Γιουρογκρουπ και αρχίζουν το αποσυντονιστικό τους έργο, παρουσιαζοντας το απολυτο αλαλουμ τους ως μεγιστο εθνικο σχεδιο , τις απολυτες βλακειες τους ως μαεστρικους εθνικους ελιγμους και ολα τα αλλα φαιδρά , αν δεν ηταν καταστροφικά , που ζησαμε.
Ολα είναι στημενα , ολα μιλημενα, ολα οκευ με την νεα κυβερνηση που δεν ηξερε που πατουσε και που βρισκοταν , και ακριβως για αυτο εγινε κυβερνηση . Ο Υπουργος Οικονομιας αλώνιζε στα Γιουρογκρουπ, οι εξ αμερικης κλακαδόροι χτυπουσαν παλαμακια , ολοι νομπελιστες παρακαλώ, οχι οτι κι οτι , και η χωρα πήγαινε στα βραχια οπως ηταν σχεδιασμενο . Ο σκοπος ήταν να βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ και μετά πια θα ηταν η πιο εύκολη μπουκιά για τις αδηφαγες σιαγονες του , ευεργέτη κάποιων, Σορος . Τελικά την τελευταια στιγμή καποια ΣΦΗΝΑ μπηκε στα γραναζια της καλοσχεδιασμένης μηχανής και όλο το οικοδόμημα κατέρρευσε. . Ήταν ο αρχαιόθεν απο μηχαν’ης Θεός της Ελλάδας, που στις μέρες μας έχει ονοματεπώνυμο και , αν και δεν την γνωρίζει κανείς απο τον λαό, την γνωρίζουν πολύ καλά και απο την όψη και απο την κόψη ολοι οι Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι , Έλληνες και ξένοι . Έτσι και μονον ετσι , χάρη στην σφήνα, το σχεδιο ναυάγησε , οχι ομως και οι κακόβουλοι σχεδιασμοί του Σορος . Είπαμε μας εχει αδυναμία.
Αφου λοιπον δεν πηραν αυτος και ο Άλλος ολη την χωρα στα χερια τους με το πολυδιαφημισμένο Γκρέξιτ , φυσικα δεν τοβαλαν κατω. Αυτο μας έλειπε μια Ελλαδίτσα να τους πτοήσει . Πηραν κατα μερος , στο Παρισι εν προκειμένω, τον Πρωθυπουργό, τον εβαλαν με συνοπτικες και ακρως μυστικες διαδικασιες να τους παραχωρησει την Χώρα για 100 χρόνια, κι αυτος φυσικα με το απαραιτητο μπονους εδωσε σαν χωραφι του ολη την Ελλάδα –και δεν ειναι μονον και μονον για αυτο ισόβια σε φυλακη υψιστης ασφαλείας —
και η κυβερνηση ξεκινησε για νεες δόξες. Μετα τον Υπουργο Οικονομικών που εκπαραθυρώθηκε, η σκυταλη δοθηκε στον Υπουργο Εξωτερικών . Οι εφιάλτες βλεπετε σε αυτην την χωρα φυτρωνουν σαν τα μανιταρια . Αυτος παλι αφού εκανε την καλοσχεδιασμένη εθνική του μειοδοσια , την παραχωρηση της Μακεδονίας , με τιμες και δοξες — και ομοιως δεν ειναι ισοβια σε φυλακή — εκπαραθυρωθηκε κατα τα ειωθότα με την σειρά του.
Μετα απο αυτό κάτι τελος παντων αρχισε να φαινεται στην ακρη του τουνελ για τα σχεδια του Σορος. Η Μακεδονια ηταν μια πολυ καλη αρχή , οχι ομως και το άπαν . Κι αφου η χωρα παραδοξως αρχισε να βγαινει απο τον θανασιμο οικονομικο πνιγμό , κατι έπρεπε να γινει νεο και δραστικό. Μα .φυσικά η πληρης εθνικη αλλοιωση που την είχαμε αφήσει για λίγο στον πάγο. . Αφου δεν σας καταβροχθισα οικονομικά, θα σας διαλυσω εθνικά, αν και θα το εκανα κι αυτο ετσι κι αλλιως, ειπε.
Και ξεκινησε το νέο μεγα Εργο. Πηγαινει στην οπλοθηκη του και εξεταζει τα εργαλεια που ειχε εν υπνωσει, τα βγαζει, τα γυαλιζει και τα βαζει στην προθηκη του εν ειδει δοράτων αιχμης και αυτος μεν ξεκιναει. Εμεις ομως για να πιασουμε το νημα γυρνάμε στην εταιρεια του »Ελληνικη Γη », τον διακαή του πόθο. Αφου δεν τα καταφερε με την πρωτη να αποκτησει την ελληνικη γη μονος του , εκανε την ορθή επιχειρηματικη σκεψη , ας την σπάσω στα δύο, ας βαλω συνεταιρους καποιους εκ των εσω που θα μου κανουν την δουλειά , κι ας παρουν κι αυτοι ως μετοχοι τα κέρδη τους κι ολα καλα, αλλωστε δεν το κανω για το χρημα, γιατι να το κρυψωμεν άλλωστε.
Επιλεγει για συνεταιρους αυτους που βρηκε πιο ένθερμους υποστηρικτές του . τα ονοματα θα σας σοκαρουν , οσους δεν ειστε μεσα στα πραγματα. Ντορα Μπακογιάννη και Υιος τα συνεταιρακια του Σορος παρακαλώ . Δημιουργουν μια νεα εταιρεια με την συμβολή Κυπριακής χειρός βοηθείας που τυγχανει να ειναι και μπατζανακης του Υιου , αδελφος της τοτε γυναικας του , και οι δουλειες ξεκινουν . Το μπατζανακιστάν εν δράσει. Τα στοιχεία είναι κατατεθειμενα στις αρμόδιες αρχές της οφ σορ εταιρείας για οσους ενδιαφέρονται και μπορούν να βγάλουν άκρη. .
Συνδυάστε την »εταιρεια » με τις πρωτες διακηρυξεις του Υιου , και Δημάρχου πλεον , για την προσωπική φροντιδα του πρωτιστως για τους » προσφυγες» , καθως και τον πρόσφατο υπέρμετρο ανθρωπισμό της μητρός για τους μετανάστες , εκδηλωθέντα μετα πόνου στα γνωστά πρόθυμα παράθυρα και θα πιάσετε λιγο το νόημα. Η κυρια Ντορα ειρησθω εν παρόδω, μολις μια εθνική μειοδοσία παει να ακυρωθεί , βγαίνει μαινόμενη στα κανάλια. Το έκανε για το Αιγαίο πριν μόλις λίγο καιρό, το κάνει για το Μεταναστευτικό τώρα. Την ενοχλούν οι δηλώσεις περι υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας, το Αιγαίο ΔΕΝ το θεωρεί μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, την ενοχλούν επισης τα μέγιστα οι αντιδράσεις των Ελλήνων στην δρομολογούμενη εθνική αλλοίωση. Και συνδεω τις γνωστές της απόψεις με το κατακοκκινο δις φορεθεν φορεμα υπ’ αυτής στα παραθυρα γνωστών καναλιών που χρησιμεύει θαλεγε κανεις ως σινιάλο για καποιους απέναντι , οτι τα πραγματα προχωρουν , οι αντιστεκόμενοι στα ποστα τους, το μπαιράκι επισης.
Τα σινιάλα ξεκίνησαν απο τις φρυκτωρίες κι έφθασαν φαίνεται στα κόκκινα φουστάνια στα κανάλια.
ΥΓ Το ολο θεμα παρουσιασθηκε ακρως μονομερώς απο την πλευρά ενος μονον παράγοντα . Την ιστορία την γραφουν πολλά στημόνια που ολα μαζι φτιαχνουν το υφαντό . Το καθενα με το χρώμα του, με τον ρόλο του, τις προθέσεις του , τις επιδιώξεις του , τις μάχες του και τα αποτελεσματά του. Το στημονι Σορος ομως εχει ειδική βαρύτητα για την Χώρα μας , κυριως λογω των εσωτερικων προθύμων , γιαυτό και του δοθηκε ο χώρος ενος αρθρου.
Μια ανώνυμη Ελληνίδα

 .triklopodia.gr